| Roxana1990 a întrebat:

Vine vara si trebuie sa slabesc pana atunci, dar nu doar sa slabesc, sa arat bine in bikini. Mie mi-e cam greu sa slabesc, asa ca am nevoie de ceva care sa ma determine sa fac asta! Dar as avea nevoie de ajutoarul vostru ca sa imi fac un corp frumos pana in vara. Daca mi-ati putea face si un program, ceva tipuri de exercitii, mancaruri care ard calorii, ...si asa mai departe, Dau cu siguranta Fundita, Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| madw99 a răspuns:

Poii.poti face cate 100 de abdomene in ficare searra fara dulciuri.decat odta pe saptamna.cartofi prajiti [ crede`ma functioneaza si eu am probleme cu greutatea sh a functionat''

| crazygirl_1208 a răspuns:

Alimente care pot fi consumate fără restricţii:
Proteine
a) proteine animale: orice carne slabă, ouă tari, lapte degresat, iaurt, brânză de vaci, urdă, telemea desărată;
b) proteine vegetale: rădăcini crude, zarzavat şi legume crude, fructe proaspete, în afară de nuci, alune, castane;
Glucide: numai cele din legume, fructe şi salate.
Grăsimi: uleiuri vegetale, margarină
Sare: 5 gr. pe zi

Lista cu alimente cu calorii negative:
Ananas, Andiva, Ardei iute, Broccoli, Capsuni, Castravete, Ceapa, Cicoare, Conopida
Fasole verde, Grapefruit, Gulie, Lamaie, Lubenita, Mango, Mar, Morcovi, Papadie
Papaya, Piersica, Portocala, Ridichi, Sfecla, Spanac, Spanac, Sparanghel, Tei
Telina, Usturoi, Varza verde, Zmeura

ca exercitii iti recomand abdomenele...incepi cu 5-10 pe zi si maresti nr cu 5 in fiecare zi! ar fi bine sa iti faci si un program de jogging seara sau dimineata...de preferat este si seara si dimineata dupa masa!

la mine a functionat

iti urez succes!

| alynutza_7638 a răspuns:

Uite ia linkul asta si vei avea rezultate deosebite. fundita?
MULT:http://curadeslabire.biz/cura-de-slabire/cura-de-slabire-cu-mere/

| Deeeeeeeeeea a răspuns:

Pai m-am cam specilizat in astabig grin
Da-mi add addicted_to_stress92