| ღMagicღ a întrebat:

Voi ce ati facut pentru a slabi? Nu sunt foarte grasa, dar simt ca mai trebuie sa slabesc.Mersi!

9 răspunsuri:
| clody83 a răspuns:

Participa la concurs: http://www.mujer.ro/mujer-si-slim-&-fit-te-invita-la-concurs Poti castiga o cutie de Slim&Fit... daca adopti si un regim sanatos ai toate sansele sa arati exact asa cum iti doresti! Succes!

| MenInShadow a răspuns:

Exercitii, nu stat degeaba ca unii sau tinand diete ca altiiwinking flotari si abdomene

| ady2607 a răspuns:

Pune-te in pozitie de flotari, dar nu te sprijini pe palme ci pe antebrate. Incearca sa rezisti in pozitia asta cat mai mult, iti vei pune toate grupele de muschi in functiune solicitandu-le la maximum. Dupa vreo 30 sec vei incepe sa lasi jos abdomenul, dar tu incearca sa ramai in pozitia initiala. Daca faci 5 serii de 5 ori pe zi, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

| chelie91ptm a răspuns:

Du-te si alearga

| lalabell a răspuns:

Pai eu am fost fix 3 luni la sala, iar in acele 3 luni nu am slabit deloc.asa ca m-am lasat. dupa o luna am in: se pare ca muschii ard calorii iar grasimea acumuleaza calorii...se pare ca perioada care am fost la sala am pus ceva mushiuleti pe mine se asa am slabit... sper sa mearga si la tine mai ales ca nu vrei sa slabesti mult. eu am slabit 7 kilograme

| andrei234 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa iti schimbi stilul de viata. Sanatatea pe primul loc.

Incepe prin sport, nutritie si citeste bloguri sau carti de specialitate (eu ti-as sugera www.dietadeslabit.com )

| Catalinaaaa_4517 a răspuns:

Buna` eu am fost fotomodel acum ceva` timp, si pentru` a slabi nu ma`u pus la efort, doar ca nu mancam dupa ora 7. Si pentru` burta faceam seara, inainte de culcare abdomene`, nu pana nu mai poti e ok` sa faci cate crezi :*

| ingerash_6577 a răspuns:

1. alearga
2. mananca sanatos si la ore fixe [adica in fiecare zi la aceleasi ore]
3. mergi la sala
4. vreau fundalaughing

| adelynx_5836 a răspuns:

Sal cea mai buna metoda e sa faci sex slabesti repede. fundabig grin