Pai mie nu mi se intinde.Probabil nu se intinde rimelul se intinde creionul pentru ca mai multe fete isi contureaza ochiul in interior, eu am renuntat la acest creion si imi dau cu tus negru doar pe sus si imi fac o codita frumoasa subtire si dau cu rimel de la Miss Spory, e foarte bun!
Foloseste un rimel waterproof (rezistent la apa) sau, cel mai bine, nu te mai da deloc
Cumparam rimel de calitate(de firma) )) lol doar nu ne dam pe fata cu toate prostiile
incearca sa-ti iei unul rezistent la apa ala chiar ca nu ti se va mai intinde
succes
Niciodata nu mi s-a intins rimelul. si am folosit atatea modele diferite de rimele.
Buna!
Eu imi cumpar un rimel de calitate si nu se intinde
Incearca rimelul de la MaXfactor
Eu folosesc un rimel rezistent la apa de la maxfactor si nu se intinde niciodata:d, desi sincer am folosit si rimel mai putin bun sa zic asa [ceva mai ieftin] dar tot nu s-a intins probabil e de la creion, daca folosesti
Depinde si ce rimel folosesti Andreea.Si am senzatia ca nu rimelul se intinde, ci eye liner-ul! Si in caz de se intinde, eu personal il sterg cu betisoare de ureche!
Pai foloseste un rimel bun si nu se va intinde :d eu am d la avon dar nu am probleme sa mi s intinda :d
kalakkas întreabă: