Sanosan, şampon pentru bebeluşi, dar este extrem de bun, sunt foarte mulţumită de el.
Are ulei de măsline, hidratează bine părul şi scalpul.
Baftă!
Buna
Wash & Go si sunt multumita
am incercat cam toate produsele dar am fost deceptionata. ultimul a fost Syoss..la cata reclama ii facea, am zis sa incerc.dar a ramas asa cum l-am cumparat.
plus ca folosesc si o masca naturala facuta de mine.
O zi frumoasa sa ai
Multumesc
Cu placere.
este doar realitatea, nu un raspuns la norma.
O zi buna
Bună.
Nu folosesc doar unul, le mai schimb.
Un şampon de la farmacie contra mătreţei : PetrolHahn; Wash&Go; Gerovital şi Garnier.
O zi bună!
Buna! Eu folosesc head&shoulders cu mar. Este foarte bun eu sunt foarte multumita cu el avand in vedere ca imi reda o stralucire a parului si foarte mult volum.
Am folosit cam toate produsele, asta pentru ca nu gaseam un sampon potrivit pentru mine.Momentan folosesc Head and shoulders, si sunt multumita de el.
Eu am folosit mai multe tipuri, dar toate imi faceau parul uscat. Vreau sa incerc ceva de la Gerovital. Wash&Go, Head&Shoulders si Syoss nu prea au avut efect asupra parului meu.
Pai eu am parul blond ( vopsit ) si folosesc samponul pentru radiatii aurii de la Yves Rocher cu musetel si ce o mai avea in el, eu zic ca isi face treaba : http://s21.postimg.org/sbf4k1dmv/P190713_12_40.jpg si uneori mai folosesc de la YR samponul pentru volum dar m-am cam lasat, mi-a facut matreata.
Mai multe:Garnier(pai e un sampon destul de normal, sunt multmita de el); Syoss(mie chiar mi s-a parut foarte bun, dar depine si de tipul de par); Wash&Go(am cam aceeasi parere ca si despre primul e un sampon bun).Am folosit intr-un timp Head7Shoulders(acum nu mai folosesc dar am auzit ac e bun cel cu mar)Cam atat sper ca te-am ajutat.