Amestec o lingura de lapte cu una de miere si aplic peste cearcane.
Pentru cosuri si puncte negre nu folosesc nimic, nu am nevoie, nu am asa ceva.
Inpotriva cosurile eu imi dau cu zeama de lamaie pe fata si impotriva punctelor negre poti sa faci invuzi cu ceai de tei.
Este un unguent foarte bun in toate mai ales in cosuri se numeste Mibazon, este foarte bun, recomand! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Bună!
Pentru cearcăne ferb două ceşti de apă, adaug 4 linguri de flori de muşeţel şi 2 linguri de lavandă. Lasă să să răcească. Înmoaie în ceai tampoane de vată ţi pune-le pe pungile de sub ochi. Lasă -le să acţioneze 10-15 minute. Procedează aşa în fiecare zi.
Pentru coşuri, mălai muiat în apă, să îţi freci uşor şi circular toată faţa, porţiune cu porţiune, pînă ajungi la nas ( unde sunt mai multe puncte negre şi repeţi uşor acolo de două ori ) şi apoi continui uşor până la gât, după aceea, se clăteşte faţa cu apă din abundenţă şi se dă cu o cremă nu foarte grasă Apidermin ( ce are în compoziţie lăptişor de matcă - produs al stupului atât de apreciat ), hrănitoare şi nici scumpă că dăr nu vrei să cheltui bani.
Te pup!
Uite aici mai multe trucuri pentru frumusete : http://therhythmofheels.wordpress.com/tips-trick/
soffie întreabă:
DaciaRomania întreabă: