| Deniiidk a întrebat:

Voi ce trucuri /tratamente pentru fata folositi? Impotriva cearcanelor, cosurilor.etc. Funda :*

5 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Amestec o lingura de lapte cu una de miere si aplic peste cearcane.
Pentru cosuri si puncte negre nu folosesc nimic, nu am nevoie, nu am asa ceva.

| katyx a răspuns:

Inpotriva cosurile eu imi dau cu zeama de lamaie pe fata si impotriva punctelor negre poti sa faci invuzi cu ceai de tei.

| SmileNicole a răspuns:

Este un unguent foarte bun in toate mai ales in cosuri se numeste Mibazon, este foarte bun, recomand! Sper ca te-am ajutat! happy Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Pentru cearcăne ferb două ceşti de apă, adaug 4 linguri de flori de muşeţel şi 2 linguri de lavandă. Lasă să să răcească. Înmoaie în ceai tampoane de vată ţi pune-le pe pungile de sub ochi. Lasă -le să acţioneze 10-15 minute. Procedează aşa în fiecare zi.
Pentru coşuri, mălai muiat în apă, să îţi freci uşor şi circular toată faţa, porţiune cu porţiune, pînă ajungi la nas ( unde sunt mai multe puncte negre şi repeţi uşor acolo de două ori ) şi apoi continui uşor până la gât, după aceea, se clăteşte faţa cu apă din abundenţă şi se dă cu o cremă nu foarte grasă Apidermin ( ce are în compoziţie lăptişor de matcă - produs al stupului atât de apreciat ), hrănitoare şi nici scumpă că dăr nu vrei să cheltui bani.
Te pup!

| BiuL a răspuns:

Uite aici mai multe trucuri pentru frumusete : http://therhythmofheels.wordpress.com/tips-trick/