Buna! Am scapat mergand la dermatolog. Mi-a fcaut analize si mi-a recomandat antibiotice si o crema. Daca ai probleme, cel mai bine este sa mergi la doctor ca sa rezolvi problema din interior nu din exterior.
Trebuie să ai grijă la alimentație. După ce am început să consum cât mai puține dulciuri, mult mai puțini carbohidrați... mi-au dispărut coșurile de pe față. De altfel, nu uita să consumi multă apă (hidratează pielea și previne îmbătrânirea acesteia).
Daca vrei ceva rapid, eficient si ieftin poți incerca 3 linguri de bicarbonat de sodiu, 1 lingură de apă și 2 aspirine.chiar funcționează!
Asa aveam si eu acum cateva luni. am incercat tot: mask gel,cerave,tot felul de unguente si nimic nu a mers,doar a inrautatit situatia.
Pana la urma,m-am decis sa iau SORTRET(Roaccutane),care sunt niste pastile pe baza orala pe care ti le poate recomanda dermatologul daca situatia este destul de nasoala. Dupa tratamentul cu sortret, acum nu am mai avut un cos de cateva luni bune, pe langa ca mi au si disparut toate punctele negre si porii blocati.
Acest medicament are multe efecte adverse, dar eu am avut norocul de a nu avea niciunul.
Sper sa ti fiu cat de cat de folos, si tine minte ca nu toate persoanele sunt la fel si ce a mers la unul poate nu va merge si la tine, cel mai bine ar fi sa consulti un medic dermatolog
Succes in drumul spre o piele perfecta❤️?
Arunca o privire aici sa intelegi la ce te-ai expus https://www.tpu.ro/......crie-mult/ din traite nu din auzite!
Sotret (Roacutanne) este o otrava, o substanta tratament folosita si in cancerul de piele, e chimioterapie!
anonim_4396 întreabă: