Spirt? Doamne... iti usuca groaznic de tare fata! Si nu este deloc indicat sa-l folosesti pe fata!
Nu te lua dupa toate aceste sfaturi ca majoritatea nu sunt indicate!
Eu folosesc pasta de dinti, aplic pe fata sau in zona unde am cosuri si o las sa actioneze o zi intreaga, apoi clatesc, iar cosurile sunt uscate si sa-ti explic si de ce. Pentru ca pasta de dinti este mentolata si de aceea poate usca foarte rapid cosurile.
Poti aplica 1-2 bucatele de lamaie pe unde ai cosuri, lamaia fiind acra, are tendinta de a "strange" pielea, iar cosurile se usuca.
Foloseste malai! Freaca putin malai pe zonele unde ai cosuri, apoi clateste!
Foloseste masca de fata din :
1 lingurita de miere
si jumate de lingurita de lapte, apoi amesteca pana se face o pasta. Aplica pe fata sau un zonele cu cosuri, apoi las`o sa actioneze timp de 15-20 minute, apoi clateste cu apa calduta!
Mi-am luat un gel de curatare de la bioten, elmiplant e in jur de 9 lei si te speli cu el dimineata si seara pe fata. Nu contine sapun e cu miere si arnica la mine a avut efect merita sa incerci
Zineryt.Eu folosesc de 3 ani si cosurile imi trec rapid si vizibil,mai concret,peste noapte. Il poti gasi la farmacii. A,inca ceva, mai bine te-ai duce la medicul de familie si ceri o reteta, ti le da compensate, asadar, le primesti pe gratis cand solutia costa de fapt 35 de lei.
Şi eu încerc de mult să scap de coşuri, dar natural, fără creme, deci cel mai bine înceacă ca atunci când te speli pe faţă lasă 1-2 minute spumă pe coşuri [de la săpun. Dove mai eficient] şi apoi clăteşte-te. Repetă de mai multe ori chestia asta şi îţi va trece!
Acnee...nu stiu. dar la cosuri... eu folosesc spirt(curata fata si usuca cosurile )
Cu produse VICHY sunt ele putin mai scumpe da sunt foarte bune si le gasesti in orice farmacie
sTiCookie întreabă: