Http://lifeasmee.wordpress.com/2011/01/02/machiaj-pentru-scoala/ ceva de genul asta :)
Uite asa:
http://www.google.ro/......tp?/imgres fara rozul ala de pe buze:-&
cu un luciu de buze incolor
Hei. Pai in primul rand ma dau cu fond de ten, il intind bine, daca mi-a aparut vreun cos sau ceva il maschez cu corector, dupa aplic niste pudra pe toata fata. Apoi ma dau cu putin blush in obraji si ma apuc de ochi. Ma dau la ochi cu un fard bej, si imi "luminez" arcada si interiorul ochiului cu un fard alb. Apoi ma dau pe pleoapa inferioara, pe "waterline" cu creion special alb, ca sa-mi lumineze ochii, si dupa ma dau cu vreo 2 straturi de rimel si pe genele de sus, si pe cele de jos. La final ma dau cu putin ruj sau gloss si gata Poti sa gasesti pe youtube nenumarate metode pentru machiajele de zi cu zi :* bafta
Pai: imi aplic fond de ten lichid, dupa aceea pudra.ma dau cu machiaj apoi cu rimel si tus/creion iar apoi ruj deschiis/ luciu de buze!
Imi incep dimineata curatandu-mi fata cu un gel pentru fata, apoi mi-o hidratez cu o crema pentru fata, imi aplic rimel(uneori si foarte putin creion negru sau colorat), imi umplu sprancenele deoarece le am foarte deschise si imi dau cu un balsam de buze sau un gloss. Fond de ten nu prea folosesc decat mai rar. Cam acesta e machiajul meu de zi cu zi
Putin fard in culori nude, mascara si un ruj intr-o culoare cat mai asemanatoare de cea a buzelor.
Ideea e sa fii cat mai naturala.
Pentru mine ajunge un strat de rimel putin mai gros si cu putin dermatograf (creion negru). si cam atat. nu ma dau cu fond de ten ptk nu am nevoie. arati bine cand esti cat mai naturala
La ochi imi trasez o linie cu eyelinerul(ca ma marilyn monroe)
iar pe buze cu preferatul meu ruj hidratant(nivea lipcare cherry)
nu imi place sa-mi incarc tenul cu fel de fel de produse cosmetice, de aceea ma machiez in masura)
Pentru ca sa imi curat tenul in fiecare zi seara ma sterg pe fata cu un buretel de bumbac pe care storc citeva picaturi de lamaie)
pentru a mentine buzele catifelate de 2 ori pe saptamana trec cu periuta de dinti pe buze (pentru a inlatura celulele moarte) iar apoi dau cu un pic de miere! efectul se vede din prima data)
bafta!
Pentru un machiaj de zi, depinde de ochi:
- pentru ochi caprui, machiajul mov inchis este o alegere perfecta, crede-ma. Te dai usor si sub spranceana si e gata. Dupa care te dai cu un ruj rosiatic, si iti va sta super!
- pentru ochii negrii, poti opta pentru un machiaj gri inchis si un ruj slab, aproape transparent, sau luciu;
- pentru ochii verzi, alege un machiaj roz, si rujul tot roz, de preferabil cu sclipici, combinat cu luciu;
- iar pentru ochii albastrii, incearca un machiaj verde, si sub spranceana, iar rujul de culoare maro spre rosu.
Cam atat stiu eu, sper sa iti fi fost de folos! Pupici!:*
Buna!
Cateodata eu simt nevoia sa ma machiez mai strident, cu culoare pe pleoapa, rimel in 3 straturi si creion negru persistent,
Cateodata imi fac un machiaj natural dintr-un strat de rimel, blush si gloss, dar adaug creion negru fiindca ceva pare in neregula
Mai mereu ma machiez f natural : blush, rimel,, glos si corector daca e nevoie
Cu rimel, creion de ochi si putin fond de ten...Dar cel mai bine ar fi daca esti cat mai naturala. Sper ca te-am ajutat.:*ppaa
Eu ma machiez destul de natural:fond de ten cat mai apropiat de nuanta tenului meu, o pudra care matifianta care nu incarca tenul, si culori naturale la ochi.de ex nud ...sau un maro deschis.nunate apropiate de cea a tenului.rimel.si cam atat. Uneori imi trasez o codita mica, finuta in exterior cu maro sau negru... oricum.cat mai natural.
DaciaRomania întreabă: