| Roxana223 a întrebat:

Bună! Voi va aranjați parul (cu placa sau ondulator) inainte sau după ce va machiați atunci când mergeți la un eveniment?
Ar trebui sa ma dau cu ulei de par înainte sau după ce mi-l întind?
Mulțumesc!
Ofer funda!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| simonmaria a răspuns:

Bună,

Ca răspuns la prima întrebare, de fiecare dată întâi îmi fac machiajul, după aceea coafura. Deoarece în timpul machiajului am nevoie să îmi văd fața eliberată de orice șuviță rătăcită prin fondul meu de ten nefixat încă cu pudră, pentru a-mi și contura trăsăturile corect. Motiv pentru care îmi prind părul la spate; ceea ce mi-ar dezorganiza buclele, inclusiv părul proaspăt îndreptat.

În ceea ce privește relația ulei-placă, părerile știu că sunt împărțite, însă din propria experiență îți recomand: prima oară - placa/ondulator, după aceea - uleiul. Dacă aplici un orișicare ulei pe firul de păr, imediat cum așezi instrumentul pe el, de cele mai multe ori vei auzi un sfârâit a cărui cauză este deloc flatantă pentru sănătatea podoabei tale capilare. De aceea, aplică-l la final. Lungimile și vârfurile tale vor avea nevoie de hidratare după întregul proces.
Pentru a-ți proteja părul în timpul supunerii sale la o temperatură ridicată, te sfătuiesc să folosești protecție termică. Variante ar fi destule pe piață, dar unele care să funcționeze într-adevăr sunt puține. Nu ți-aș recomanda să alegi o protecție termică de tip,, spray ", ci una,, cremă "; aceasta se distribuie și acoperă o arie mai vastă a părului tău. https://vedo.ro/......ine-200ml/ - aceasta ține și locul unui leave-in, te protejează la temperaturi cu adevărat periculoase pentru părul tău... Recomand.

Numai bine!

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

Roxi mamă, te intrebasem ceva (ajutător) dar nu nimic...