| ChristinaO a întrebat:

vreau sa comand rochia aceasta(de pe bonprix): http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?pr=51692&reko=o, dar am o nelamurire.Eu vreau negru cu roz, dar la culoare scrie "negru/alb-crem". Ce inseamna asta, ca e disponibila doar pe alb cu negru sau crem, pentru ca crem nici macar nu e in poze!
Daca e cineva care a comandat, imi puteti da detalii, in cat timp a venit comanda, cat de multumiti ati fost de produs, si alte detalii.Multumesc!

3 răspunsuri:
| Sonnia a răspuns:

Pai in poze vad ca exista si rochii pe negru/roz, deci sigur iti poti comanda una de acest fel...

| yellowalien a răspuns:

Ar trebui sa existe un numar de contact la care sa poti suna pentru orice nelamurire(sau macar o adresa de e-mail); cauta, suna si intereseaza-te! Daca nu exista asa ceva, inseamna ca sunt neseriosi. Oricum, am citit in treacat opiniile celor care au cumparat rochita respectiva de pe site si nu par prea multumiti...

| AndaWest a răspuns:

Nu stiu dar eu nu as avea incredere sa imi comand ceva de pe net, eu trebuie sa vad haina respectiva cu ochii mei ca sa stiu ce cumpar.niciodata nu o sa vezi un produs ca arata la fel ca in poza