| blackporcelain a întrebat:

vreau sa cresc 15 cm in 2 ani, cam asa, am 14 ani si ma gandesc ca pot creste 12 cm in 2 ani si restul de 3 cm in jumate de an, vreau sa am 1.76 cm, in o luna am crescut 2 cm deoarece am mers la mare si am inotat cat-mai tinut mainile, m-am agatat de o bara si am stat atarnata cu picioarele in jos, exercitii de intindere seara si multa buna vointa. Oare daca am sa continui am sa ajung cum vreau(nu vreau raspunsuri de genul ca nu pot, ca e genetic, m-am interesat foarte mult si nu e ceva obligatoriu, app am oasele mari, adica oase din alea care cresc, se lungesc mult, inot am sa continui sa fac la bazinul din orasul meu, POT oare sa cresc cat vreau?

3 răspunsuri:
| florinflorin14 a răspuns:

De crescut 15 cm in 2 ani, n-am auzit in viata mea asa ceva. nu cred ca este posibil sa cresti 7, 5cm pe an. eu cresc 2, 3, 4 cm pe an
momentan am 15 si am 1, 70
deci mai cresc
dar 15 cm in 2 ani nu cred ca se [poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nici o problema daca faci exerctii sa cresti in lungime (inaltime). Dar nu poti creste cat vrei! Ar fii culmea daca tu vrei sa fii de 3 metri, si sa te afci de 3 m! Fiecare om are o limita, depinde de ADN si daca celulele tale se pot inmulti asa mult!

| Pink_5886 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa joci baschet sau volei.