Depinde de ce selectezi.Ai optiunea de a platii cu cardul, paypal etc.Sau poti platii la livrare adica, ori cand ridici de la posta ori cand primesti pachetul de la curier.
De pe ebay nu, pentru ca nu stiu daca au serviciu in Romania.Nu conteaza de pe ce site sau ce cumperi, atat timp cat selectezi plata cu ramburs - curier sau psota, singura modalitate de a platii este atunci cand ridici produsul de la posta sau il primesti de la curier.Stai calm, nu au cum sa-ti ia banii din portofel prin internet.
Eu vreau sa imi cumpar pantalonii acestia http://www.ebay.com/......0912886935 dar nu am mai gasit pe vreo-un alt site cu ramburs-curies.Nu te supara imi poti spune daca ai vazut pantaloni ca acestia in alta parte? (pe un site cu rambus-curier)
Sincer nu sunt persoana potrivita pentru asa ceva pentru ca eu nu cumpar haine de pe internet, adica mai cumpar tricouri cu bande / inscriptii mai "trasnite"dar pantaloni in nici un caz din cauza porblemei cu marimile.mergi in mall`ul local sau intr-un magazin vestimentar mai popular si te asigur ca gasesti tot skinny jeans, stransi pe tine, asa cum vrei tu.
Pe eBay poti sa platesti cu cardul...sau daca nu la posta..eu am platit doar cu cardul pana acuma.