| Adelinamm a întrebat:

Bună! Vreau sa dau comandă pe Shein ca de exp azi 1 Decembrie și nu știu în cât timp poate sa ajungă…
Sunt conștientă că poate luna asta nu ajunge desi am văzute persoane care spun ca timpul de așteptare față de ani trecuți s-a schimbat
Vin de pe vremea când primeam comanda de pe Shein în termen de 3 luni maxim( așteptare groaznica)

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In mod normal ajung in 2-3 saptamani, dar acum, dupa miile de comenzile facute de Black friday si Craciun, cred ca vor ajunge in Romania, dupa 4-5 saptamani.

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

In aplicatia Shein mereu au venit in 3 saptamani, nicidecum 3 luni.
Comand de 3 ani de pe Shein, la inceput au fost 14 zile lucratoare, apoi s-au modificat la pana 21 zile lucratoare, desi niciodata nu mi-a intarziat comanda, ba chiar imi veneau mult mai devreme.

| Adelinamm explică (pentru MihaelaDart):

Nu știu de cât timp faceți comanda de la ei dar asta cu 2 3 luni de așteptare se întâmpla acum mulți ani și nu numai mie
Fiecare are experiențe diferite.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Adelinamm):

Poți sezisa la suport la chat și să le menționezi problema. Sa nu fie o problema de la curierii din România și nu de la SheIn.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Si eu fac spume acum ca au marit timpul de livrare.
Primele dati au fost ok, dar acum, cu Black Friday, e pe undeva, nu se stie unde,"in tranzit".
Partea nasoala ca eu speram sa ajunga pana in Craciun si am comandat cadouri.

| Richard2003 a răspuns:

Aproximativ 2 3 săptămâni

| gabrielaast a răspuns:

Buna! dau comanda pe shein aproape lunar si de 3 ani mi-a venit doar de 3-4 ori maxim in mai mult de 2 saptamani. daca as da o comanda azi spre exemplu, sambata, mi ar ajunge ori sambata viitoare ori luni/marti.