Te rog sa imi dai add pentru ca pari draguta in plus cred ca suntem de aceeasi varsta si pot sa iti explic "mai bine" zic eu decat altcineva cu o diferenta mai mare de varsta...in plus poti sa dai de coordonatori care nu sunt disponibili chiar tot timpul.eu sunt mereu pe mess daca nu o sa ai si nr meu de telefon si ma poti suna la orice ora
te astept scumpo:*
Buna, daca doresti sa consumi produse de calitate la preturi foarte bune, iti recomand o firma care produce parfumuri, cosmetice si detergenti pentru curatenia casei. Nu ai target, nu ai valoare impusa pe comanda, cumperi cat si cum doresti. Contacteaza-ma la chipitaro2004@yahoo.com
Intra pe www.claudia09avon.eu poti sa te inscrii pe site si vei fi contactata, in plus pe situl respectiv gasesti multe articole si informatii care te-ar putea ajuta.
Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.
Buna Maria Monica. Daca doresti sa devii reprezentat Avon eu te pot ajuta. Daca doresti sa vorbim, sa iti explic mai multe id-ul meu de messenger este amyalegza.
Buna.
eu sunt reprezentant avon si tocmai vroiam sa-ti spun sa nu te inscrii pe adresa trimisa de Aketh.acela este site-ul lor oficial dar. tu trebuie sa te inscrii la cineva din zona ta.eu sunt zona 048.si m`a inscris o femeie.asa trebuie sa faci si tu.degeaba te inscrii pe avoncosmetics.ro pentru ca nu cunosti persoana care te-a inscris.
in avon ai nevoie de multe explicatii(oferte...)si de aceea cauta un reprezentant din zona ta(oras, sat)si spune`i sa te inscrie.mai exact cauta un lider.
app:inscrierea e gratuita.
si sunt multe oferte, reduceri.eu la fiecare comanda am reducere.bine.dar si eu sunt reprezentant de 3 campanii. dar ma descurc.
Buna ana maria.eu sunt reprezentant oriflame, avon.si coordonator lady's... te pot ajuta s devii reprezentant lady's deoarece din punctul meu de vedere se castiga extrem de bine.iti stau la dispozitie.rog seriozitate.add ella_angel_016
Buna,
Ai reusit sa te inscrii ca reprezentant Avon?
Daca nu te pot ajuta eu.
Buna,inscriu reprezentanti avon din toata tara, primesti bani si o multime de cadouri.Pt cei interesati va astept la id: cristina_iusan08 Stima
Buna ma numesc cristina din teleorman si caut reprezentanti avon pentru a deveni lider. Kei care vor sa devina reprezentanti ma puteti kontakta la nr de tel: 0769742831 sau la adresa de email: cata_gogoasa@yahoo.com va astept.
Buna! este cineva interesat sa devina reprezentant Oriflame? Fac inscrieri din toata tara. Cei interesati sa ma contacteze la ruxandra_ruxy2oo8
Eu te pot inscrie in max 24 de ore si iti dau toate detaliile referitoare la activitatea in Avon! Contacteaza-ma la dana. fatu@yahoo.com sau 0731166295
Daca vrei sa devii reprezentant, eu te pot ajuta, in calitate de lider Avon! Beneficii:
-cadou un parfum la inscriere;
-Comision intre 20-40% la comanda;
-Livrare gratuita a coletului acasa;
-Premii in produse cosmetice si bonusuri in bani
-Suport online permanent, cursuri si training-uri gratuite atestate cu diploma!
-plata nu se face pe loc, ci in termen de 16 zile
Contacteaza-ma pentru detalii la dana. fatu@yahoo.com sau 0731166295
Pagina facebook: www.facebook.com/avondana
Pagina Avon Connects: www.avonconnects.com.ro/view-prp.jspa?username=dana.fatu