Dar de ce ai vrea sa ii deschizi si apoi sa ii inchizi? Metoda cu abur e pentru a scoate punctele negre.
Daca ai ten gras foloseste gel de curatare pentru ten gras dimineata si seara si e de ajuns, altceva nu prea ai ce face pentru acnee
Porii mei se blochează din cauza sebumului, de asta când ii deschid, ii ajut sa elimine sebumul, sa nu-l mai acumuleze și sa-mi facă ditamai coșurile
Nuuuuu. Foloseste gel de curatare pentru ten gras cum am zis mai sus si o sa vezi dupa un timp ca nu o sa mai ai sebum pe fata si nici puncte negre si cosuri pentru ca porii nu vor mai fi blocati. Daca renunti sa mai folosesti gel de curatare o sa revina problema.
Folosesc gel de curatare de cand ma stiu, crede-ma. si mereu de la firme bune precum avene si bioderma. Nu au niciun efect asupra cosurilor mele
Pai gelul de curatare si dieta fara grasimi ar fi cam singurele solutii de a tine secretia de sebum sub control. Daca nici asa nu reusesti inseamna ca acneea e provocata de schimbarile hormonale (asa cum se intampla la majoritatea adolescentilor) si nu ai decat sa astepti pana la 18-19 ani cand se incheie pubertatea, atunci dispar si cosurile.