Buna! Pai e foarte buna, eu am "sora" acestei placi Remington sleek and curl care e o placa super buna, eu o am de mai bine de 1 an si e super buna nu arde parul si il indreapta foarte bine si face niste bucle superbe. Poti alege ori placa din link'ul tau ori placa sleek and curl, au amndoua acelasi pret si iti spun sunt extraordinare, daca comanzi de pe net cauta pe eMAG sa vezi daca gasesti aceste placi de par pentru ca acolo nu o sa mai trebuiasca sa platesti transportul. Daca mai vrei inormatii cu privire la placile de par poti sa imi spui, ma pasioneaza foarte tare acest domeniu si am incercat multe firme si am vazut cam de ce sunt in stare placile de par si care sunt cele mai bune. Succes!
Am cauat la eMAG modelu asta si nu-l mai au...iar din cate am citit in regulamentu de la flanco nici aici nu trebuie platit transportul insa trebuie sa mai platesc inca 40 de lei garantia pe 2 ani..cam hotzomani astia de la flanco
Uite..am cautat acum ce mi-ai recomandat tu..nu modelul ales de mine..si am gasit asa ceva!
http://www.emag.ro/......ri--pS6500
ce parere ai?:d
preturile sunt asemanatoare...
Da aceasta e placa pe care o am eu, daca vrei poti sa o iei pe aceasta e foarte buna, cred ca si cea aleasa de tine e buna insa nu am incercat'o pentru a iti spune exact. dar placa sleek and curl e fenomenala, eu zic ca e o alegere foarte buna si persoana careia ii vei face acest cadou te asigur ca va fi foarte multumita + ca placa vine cu un CD in care sunt aratate tot felul de moduri in care sa iti faci bucle, e un CD foarte folositor, eu imi indrept parul la 150-160 de grade si se indreapta foarte bine iar bucle fac la 170-180 de grade si e o placa buna mai ales ca are si oprire automata. Eu sunt foarte multumita de ea si mereu o recomand acum faci cum vrei dar merita sa comanzi aceasta placa.
Multumesc mult pentru sfaturi..ramane sa ma decid..in cazul in care ma hotarasc sa o cumpar direct din magazin cred ca o voi lua pe prima ca e aproape de mine magazinul. daca nu iau placa sleek and curl.
multumesc inca o data.mi-ai fost de mare ajutor.
Cu placere si mersi pentru fundita oricand ai vreo nelamurire in domeniul parului si placilor de par ma poti intreba.
Cele mai bune placi de intins parul sunt cele Remington
Am o placa de 6 ani! Remington, la vremea aceea a costat 4 milioane, insa a meritat. Merge excelent si acum, nu trage, nu arde parul, e pur si simplu mirifica.
Nici nu ti-as recomanda alta placa
Placa din linkul tau este superba. Adica mie cel putin mi-ar placea un astfel de cadou
Da e foarte buna, am si eu si sunt foarte multumita de ea.Te sfatuiesc sa o cumperi