Te sfatuiesc sa iti iei de la farmacie Albastru de metil. Nu costa mult deloc si se ia la prima sau a doua spalare (depinde de par). Eu am incercat in vacanta de vara si se foloseste in felul urmator:
1. Iti iei niste haine pe care nu prea le porti, care sunt mai murdare, patate (intelegi tu)
2. Iei un prosop, pelerina sau ceva de care nu mai ai nevoie si til infasor in jurul gatului ca sa nu te patezi.
3. Ai nevoie de vata si sticluta de 'Metil'
4. Iti alegi o suvita sau mai multe si pui culoare pe vata dupa care dai in par pana cand se coloreaza.
5. Dupa ce ai terminat de suvitat de speli pe cap fara samon doar cu apa calda pana cand nu mai iese multa culoare pe cada ( sper ca intelegi ce am vrut sa iti zic la acest pas). Iti pui un prosop pe cap si incet incet il usuci...Gata!
Succes. Funda?
De ce nu iti pui o suvita colorata de genul asta http://www.crownfashion.ro/cumpara/extensie-colorata-clip-on-6669101? O pui si o dai jos cand vrei fara sa-ti strici parul.
Carioci Eu mi-l fac verde cu carioci și se duce la prima spălare..Acum depinde de ce carioci
DaciaRomania întreabă: