| Anna20 a întrebat:

vreau sa imi decolorez parul cu pudra si oxidant.eu sunt roscata nat. si bruneta vopsita, vreau sa ma fac blonda.nu stiu cum se procedeaz cu decolorantul...se amesteca la fel ca vopseaua? cat stai cu el pe par? si dupa decolorare ce nuanta de blond sa iau? credeti ca iese ceva frumos? se merita? pls pentru orice sfat va multumesc! p. s. nu vreau sa imi ard parul!

7 răspunsuri:
| tina28 a răspuns:

Pai asta este ...iti arzi parul in primul rand daca incerci ce vrei tu acasa.mai bine fugi la un salon dai niste banutzi dar ii dai cu rost.nu cred ca ai vrea sa te trezesti fara par in cap dupa trei luni.

| Sapphire a răspuns:

Nu face prostia sa te decolorezi tu acasa singura. Mai ales ca e prima oara. Ti-o spun din proprie experienta, iar pe mine ma mai ajutat o prietena si a iesit foarte urat parul meu.
Cel mai bine e sa te duci la salon. Merita, crede-ma! Stilistul stie cel mai bine cat trebuie sa stai cu decolorantul in par in functie de nuanta care vrei sa iti iasa. Dai ceva bani, dar faci ceva bun si o data.
De ars, o sa ti-l arzi cu siguranta! Si o sa dureze foarte mult timp pana parul tau va mai fi aproape la fel ca inainte. Si aici ma refer la faptul ca dupa ce te vei decolora, vei avea un par foarte aspru, fara luciu, uscat.

| princess a răspuns:

Sal! pai sa iti spun.de obicei decolorantul vine cu instructiunile de folosire.eu stiu asa(daca pui o lingurita de praf pui doua lingurite de apa oxigenata)nu se amesteca, ca vopseaua. pai dupa decolorare daca acum spui ca ai parul negru o sa obtii prima data un fel de portocaliu, apoi daca o sa continui sa te decolorezi incetul cu incetul o sa obtii culoarea pe care o vrei dar cu rabdarebig grinsi cand zic incetul cu incetul ma refer ca sa astepti un timp intre o decolorare si alta si sa iti hidratezi bine parul.eu sincer nu as face asta, daca vrei sa iasa ceva frumos lasa-ti parul tau natural sa creasca si apoi vopseste-te blonda ca asa e mai usor. iar in legatura cu arderea parului asta e un proces destul de agresiv daca esti decisa sa o faci du-te la un salon ceva ca sa ti-l faci u singura e cam riscant.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am decolorat de multe ori. dar nah sincer pica par destul de mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.happy am si eu o intrebare.thinking mi-am decolorat parul in urma cu 2 luni.iar intre timp.m`am vosit de 3 ori.ca sa`mi iasa culoarea dorita.dar nimic.sad as vrea ceva mai deschis.(mi`e un roscat spre blond?) am fost si la salon.dar tot nu mi-a iesit cum am vrut.dar nu vrea sa ma tot vopsesc in fiecare luna pe tot parul.de aceea m`as decolora sa nu mi se mai duca vopseaua.am cerut mai multe informatii.dar care nu m`au lamurit.problema e ca imi cade parul si nu stiu ce sa folosesc.ce sa fac.ma mai pot decolora odata? astept raspun :X. multumesc anticipat`! :X

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorare incearca COLOR OFF este un produs rusesc ce nu arde parul, https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
il poti comanda la nr 0754921669

| Vasii_Paul-Gabriel_1989 a răspuns:

Buna,acum 2 luni m-am decolorat si mam fost vopsita blond si in curand as vrea sa ma decolorez peste 2 saptamani sa fiu iar blond, oare patesc ceva daca ma decolorez intr-un interval de timp mai scurt? astept raspuns, multumesc