| 1natyyyy a întrebat:

Buna, vreau sa imi fac niste suvite probabil la inceput de vara. Eu am parul negru vopsit cred ca de prin 2022 il tot vopsesc in fiecare luna sau odata la doua trei luni depinde. Momentan nu o sa dau mesaj fetei de la salon sa o intreb pentru ca nu are rost atat de devreme dar am eu o dilema si sper sa ma poata ajuta cineva. Din culoarea negru pe care o am, cam cat de deschis poate fi decolorat parul meu dintr o decolorare si cam ce culori pot obtine la suvite + vopsea? Eu prima data ma gandisem la niste suvite caramel dar nu prea cred ca este posibil dintr o decolorare. Voi ce ziceti? Cam ce culoare ar putea iesi si sa arate ok?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E foarte buna abordarea cu suvite. Decolorezi doar cateva suvite, nu strici tot parul.
Poti face un decapaj, insa nu vei ajunge la o culoare foarte deschisa. Va trebui sa repeti de cateva ori, la interval de cateva luni, ca sa nu distrugi tot parul.

E important sa nu pui peste parul decolorat sau decapat o vopsea permanenta. Alege ceva semipermanent, pana ajungi la nuanta dorita.

| newaccountbye a răspuns:

Eu ti as fi recomandat niste extensii ca suvitele, mai ales ca parul este negru. Este foarte greu sa le acoperi