| A_7153 a întrebat:

vreau sa imi fac niste suvite roz. sunt blonda :X credeati ca mi'ar sta bine?; d sau daca nu ce culoare sa imi fac?
si de unde sa imi cumpar spray?
sunt din bacau big grin
pop si fundita laughing:X!

Răspuns Câştigător
| Diiiiiia a răspuns:

Dupa parerea mea, cred ca parului blond iar sta super alaturi de niste suvite roz. Sprayurile acestea pentru par, le poti gasi la hipermarketuri, sau la magazinele de coafura. Eu de la un magazin de coafura mi-am cumparat, insa pe negru.happy
Funditaaa te roooogblushingblushingblushing [si sunt si primablushing daca vreeeilove struck ]

17 răspunsuri:
| Fvn a răspuns:

Ti-ar sta super tare!
am avut eu [care's bruneta] vara trecuta, suvite cyclam si se vedea super, daramite la tine care esti blonda!

| andutzai a răspuns:

Buna. pai nu cted ca ti-ar sta bine cu suvite roz dar cred ca verzi sau bleou ar fi perfecte... sprayuri se gasesc la magazine de cosmetica dar si in alte magazine. Sper ca ti-am fost de ajutor. mult noroc! pupiiiici papa!:*

| Myu a răspuns:

Da, ti-ar sta bine. Da` ai grija cu sprayurile, se curata usor de pe par si se intind si pe haine. Am patit`o laughing mai bine foloseste nuantator

| MidnightSun a răspuns:

Buna... da rozul da foarte bine pe blond... spray-urile se gasesc in hipermarketuri si ca sa stii nu se mai poarta sivite multe si subtiri se poarta mese(suvite groase) cateva din aceleabig grin

| federerdinamo a răspuns:

Parerea mea e ca nu sunt bune suvite roz daca estu blonda.scz ca zic dar sunt cam de curwastraight face. alte culori ar fi mai potrivite

| xtina a răspuns:

Da! Fa-ti suvite roz! Sigur iti va sta bine! Spray-ul tine doar pana dupa prima spalare! Se cumpara din hipermarket-uri!
Good Luck! imi dai fundita te rog :*:*:*

| vivalavida a răspuns:

Daaaa ar fi super daca ti-ai face asta

| ilovemusic a răspuns:

Buna! Se vede genial blondul cu suvite roz, rosu-aprins sau albastru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Ca sa vezi. si eu sunt blonda, am avut suvite roz! Imi statea foarte bine. la nuanta parului nostru, adica la blond merg mai multe culori. Nu te sfatuiesc sa-ti cumperi un spary, si sa te dai cu el. :d. Mai bine cu un sampon. Foarte ieftin si fain blushing. Se duce culoare dupa 10 spalari.hee hee. Pa pa, ade >:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Cred ca daca ti-ai face suvite roz pe parul blond s-ar vedea super.Ai fi gen papusa Barbie 2.Vad ca ai primit deja in legatura cu spray-urile. Sper ca te-am ajutat. Paa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Cred ca daca ti-ai face suvite roz pe parul blond s-ar vedea super.Ai fi gen papusha Barbie 2.Vad ca ai primit deja in legatura cu spray-urile.Sper ca te-am ajutat. Paa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt blonda si am avut suvite roz,,,, dupa o saptamana juma din fetele de la scoala si au facut si ele la fellaughing...am avut si suvite rosii p blondmerg de minune ambele combinatii ideea e sa la fc bine

| kariny06 a răspuns:

Buna. Da, ti-ar sta bine. Gasesti in supermarket-uri, dar daca esti prin apropiere de moinesti, gasesti la magazinul BABY. Bafta!

| LucAndrei a răspuns:

Da ti-ar sta, dar nu foarte multe suvite. ori te duci la coafor sa-ti vopseasca ori iei extensii.

| Papusha lui =p~ a răspuns:

La parul blond prinde bine un mov. turcoaz. nu roz. am o prietena care a vrut si ea sa-si faca. nu s-au cunoscut deloc suvitele. happy. deci te-as sfatui un mov, verde, turcoaz, sau rosu. :* [ funda ceva?batting eyelashes ]

| Zuzulici_2979 a răspuns:

Ti-ar sta foarte frumos.j eu vreau sa ma fac la vara.tot blonda suntbatting eyelashes