| untipoarecare a întrebat:

Buna,vreau sa imi fac si eu un cercel in ureche (la un salon calumea). Ustensilele cu care se face gaura nu exista posibilatea sa fie infectate cu hepatita sau hiv, pentru ca am vazut ca trebuie sa completezi un formular si m-am gandit ca acei oameni care au si tot isi fac cercel folosesc aceleasi ustensile de gaurire, gen nu exista riscul sa ti se trasmita si tie.Lamuriti-ma si pe mine ca vreau sa imi pun dar imi este frica de chestia asta.

Răspuns Câştigător
| PeFuga a răspuns:

In principiu instrumentele care nu sunt de unica folosinta ei sunt obligați sa le sterilizeze dupa fiecare client in parte. Acum tu nu ai garantia niciodată ca sterilizarea este efectuata cum trebuie, dar daca e un salon mai elevat poti avea încredere totusi. Daca instrumentele sunt de unica folosinta vei vedea cum le scot din țiplă inainte sa le folosească si ca le arunca dupa aceea. Formularul acela este pentru ca ei sa aibă o evidenta si ca sa folosească cu mare atentie instrumentele si sa fie atenti sa nu intre in contact cu sânge contaminat.

5 răspunsuri:
| 1Q a răspuns:

Acum cred ca in functie de salon, daca este un salon nasol si ieftin ai toate sansele sa iei, daca este un salon cu pretentii ar trebui sa dezinfecteze acele, sau sa foloseasca de unica folosinta

| ALGator a răspuns:

Nu vei fi niciodată sigur! Si nu uita ca nu ești în Elveția.
Orice intervenție asupra corpului, chiar una reparatorie, prezintă riscuri.
Găurile practicate, chiar cele reușite, fără infecții, pot potențial să producă neplăceri de durată.
Lucrurile astea nu le vor spune niciodată cei care au saloanele.
Nu încerc să te descurajez.

| untu a răspuns:

Daca va e frica de chestia cu gauritul in ureche pentru cercel, nu faceti asta! Pentru ca nu va este de recomandat, nu este normal ca un baiat sa poarte cu un cercel in urechi! Nu lasa sa creada lumea cand va vede cu un cercel in urechi, o sa va creada ca sunteti un fatalau sau un bandit sau un golan sau un huligan!

Elianna
| Elianna a răspuns:

De preferat este sa mergi la medicul de familie al tau sau oricare, unde riscul este minim.Dar se percepe o taxa pentru asa ceva. Oricum, de platit va trebui sa platesti oriunde vei face operatiunea!

| dianainsta01 a răspuns:

Nu ar trebui sa te puna sa completezi nimiclaughing e o operatiune destul de simpla, nedureroasa si complet sigura, normal. lobul urechii este o zona care nu doare si nepericuloasa.