| Deddu a întrebat:

vreau sa imi fac un piercing dar nu stiu cat o sa dureze sa se vindece si cum sa il ingrijesc...help.multumeschappy.

Răspuns Câştigător
| ale a răspuns:

E ok in nas, dar sfatul meu ar fi sa iti pui unul mic cu o pietricica.In nas nu doare, prima data o sa iti puna un cercel medicinal(atata timp cat ti-l faci intr-un salon) iar apoi va trebui sa iti mai stergi locul cu spirt pentru a dezinfecta.Eu nu am niciun pierce dar prietenele mele au, si cam intr-o saptamna se vindeca.Ai grija unde ti-l faci, fa-ti-l la cineva care se pricepe, nu acasa sau mai stiu eu pe unde. Ti se poate infecta, mai bine apelezi la cineva care se pricepe

5 răspunsuri:
| ale a răspuns:

Ai uitat sa precizezi unde doresti sa iti faci piercingul...happy

| oanyyy a răspuns:

Buna! nu te supara pe mine dar amvazut poza ta de la avatar.esti foarte frumoasa. daca iti pui piercing in nas, vei fi diferita de un om.numai porcii poarta cercei ca sa nu dea cu ratul in pamant.pa!

| mary a răspuns:

Stai ma cuminte! si cu ce o sa fii mai cool asa? cu inca o durere in plus? si chiar si asa... nici nu sunt estetice. pe mine chiar ma dezgusta chestia asta cand o vad la o femeie si chiar si la barbati.

| Deddu explică:

In nas:p

| Deddu explică:

laughing multumesc de compliment:p mentonez ca daca o fi sa fie o fi unul mic :p si nu verigahappy