| AllyAlexa a întrebat:

Vreau sa imi fac varfurile parului cu albastru de metil! Am vazut urmatorii pasi si vreau sa imi spuneti daca sunt corecti:
-ma spal pe cap
-iau un bol si pun putina apa amestecata cu albastru de metil
-bag capul in vopsea timp de cateva secunde
-scot parul, il sterg cu prosopul si dupa ma usuc cu feonul.
E bine?

3 răspunsuri:
| AmaliaMarilena a răspuns:

Eu m-am vopsit așa: mi-am pus un prosop pe umeri să nu mă murdăresc, am pus două linguri de apă și o picătură de albastru de metilen. După am început să (mai întâi îți pui o mănușă de plastic) și bagi acolo mâna și întinzi pe păr. Îl lasi cam 2-3 minute și după începi să speli varfurile la jetul de la chiuvetă. Îl usuci și gata. Și da, de preferat e ca înainte să ti-l vopsești să te speli pe cap.

| Contes_Ramona_1999 a răspuns:

Pai pui intr-un bol apa dar sa fie putina si pui culoarea dupai astepti 2-3 min. Scoti parul si inpachetezi jumate de par in folie de aluminiu si celalalta parte depinde cat par vrei sa faci si astepti 20 de min.
Eu asa m-am facut.

| Grenw a răspuns:

Pasii sunt urmatori: amesteci albastru de metilel cu apa in cantitate egala,. dupa ca ti-ai spalat parul iar el este semiuscat il ti 4-5 min. in cantitatea obtinuta. apoi il usuci cu feonul.(eu asa am facut)
P.s Poti sa iti mai colorezi parul cu hartie creponata si apa calda laughing in a acelasi mod happy