| ZumZz a întrebat:

Vreau sa imi pun piercing, am 14 ani si mama ma lasa dar tata nu. cum il pot convinge sa ma lase sa imi pun? si mai am o intrebare, eu vreau sa imi pun in buza... doare? happy

Răspuns Câştigător
| Foxy_3377 a răspuns:

Nu doare foarte rau piercing`ul in buza happy Pot sa spun ca nu doare mai deloc. depinde de fiecare happy
Daca ambii tai parinti sunt de acord sa iti faci unul. fa'ti happy
Dar cand tatal tau nu e de acord ar trebui sa mai astepti un timp ca sa fie amandoi de acord.
Acum pe moment este. o moda cu piercing`urile astea...
dar mai tarziu o sa vezi ca ai facut o mare prostie punandu`ti piercing doar pentru ca esti non`conformista big hug
Bafta. :*

5 răspunsuri:
| Sapphire a răspuns:

@Derye!: Eu am avut pierce in buza inferioara timp de aproape un an si in februarie mi l-am scos si doar o parte s-a astupat, cea din interiorul buzei, cea din exterior tot se mai vede si nu pare sa se astupe.winking

De durut doare. Dar esti cam mica pentru piercing.

| Derye a răspuns:

@Katala: GAURA SE ASTUPA. Asa cum gaura de la cercei se astupa dupa un anumit timp (mai ales daca nu ai purtat cercei) asa si cea de la pierce. Si gaura de la pierce, nu e o rana. Iti sugerez sa te documentezi mai mult inainte sa-ti dai cu parerea.

@ZumZyTH4ever: din cate vad esti fan(a) Tokio Hotel. Din ce in ce mai multi fani. Din cate vad la tine e doar o moda. Stii cum sa iti intretii piercingul? Nu cred. E, pana la urma, un metal, un obiect strain si corpul are tendinta sa'l respinga.
Desigur se poate infecta (daca nu se lucreaza steril).
Pune'ti DOAR daca stii sa ai grija de el, daca nu, mai mult rau iti faci.
Bafta!

| Derye a răspuns:

@alixie: se va astupa. Iti spun asta pentru ca am avut pierce aproape 1 an (de fapt 2) mai jos de buza. A fost doar ceva de moment. Si s'au astupat gaurile.

| katala a răspuns:

Da, doare. Dar de ce vrei sa-ti mutilezi corpul? Daca altcineva ar vrea sa-ti puna un "belciug", cum ai reactiona? I-ai da cel putin doua palme, nu? Sfatul meu e sa te mai gandesti; pot aparea infectii destul de urate, chiar daca se lucreaza steril; si mai gandeste-te ca orice rana (pentru ca asta este) este o poarta de intrare pentru microbi. Si mai tarziu cand va disparea moda asta, ce faci? O sa ramai cu o gaura destul de inestetica. Treaba ta!

| Roby67 a răspuns:

Eu sunt parinte de fata de 14 ani si am pus o intrebare din punctul meu de vedere pe acest site http://www.tpu.ro/......spunde-ca/
Poate te ajuta in decizia ta.