| AnaRaisaMazarache a întrebat:

Bună,vreau să încep un curs de make up,de fapt mâine îl încep. Îmi place foarte mult machiajul,dar nu știu să mă machiez, are vreo legătură dacă eu încep machiajul și habar nu am? Îmi place maxim și am mari emoții pentru mâine dar m-am gândit ca dacă nu am machiat niciodată gen pe mine să nu reușesc. Și am zis să scriu și eu aici, trebuie neapărat să ai talent pentru a te înscrie în școală sau așa învăț totul cu școala? Fac machiajul de bază momentan

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideal este sa ai talent si indemanare, fiindca fara el nu vei face mare lucru.
In orice caz, pana nu incerci nu stii daca vei reusii, deci fa cursul poate iti va place si vei descoperii ca ai talent.

| AnaRaisaMazarache explică (pentru Violleta2022):

Hei,astăzi a fost prima zi și m-am descurcat super, sper ca și zilele ce urmează să fie la fel. Mulțumesc

| ioana748 a răspuns:

Nu este un impediment faptul ca nu te ai machiat pana acum.
Tu inveti sa machiezi alte persoane si cu timpul vei deprinde din secretele acestei activitati.
Mult succes,

| Sebparfene a răspuns:

Talentul fara munca e doar un obicei.
E normal sa ai emotii, sunt constructive si nu ai de ce sa te temi, nimeni pe lume nu a venit invatat.
Mergi la curs dezvolta cunoștințele si pratica cat poti de mult si vei vedea cat de buna devii in timp iar pe parcurs observate sa vezi daca intr adevar iti place ceea ce faci pentru ca conteaza mult.
Succes!

| AnaRaisaMazarache explică (pentru Sebparfene):

Mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase, astăzi a fost prima zi de curs și totul a decurs foarte bine!