anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma tund acasa. Ultima oara la salon a iesit oribil.Acestea fiind spuse, vreau un tutorial, ceva de unde pot invata avand in vedere ca parul meu e lung cam pana peste umeri si are foarte mult volum.Nu mai suport sa il aranjez la fiecare 2 minute.

4 răspunsuri:
| ZuzaTA a răspuns:

Hey:x Uite o modalitate, sau singura pe care am gasit'o :) http://www.youtube.com/user/LadyDyvine#p/u/5/hFArg9bHMEQ

Sper ca te'am ajutat :-* Fundita?;;)

| VladimirPutin a răspuns:

Pe youtube găsești

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te-asi sfatui sa faci asta. Pentru a te tunde in spate, va trebui sa aduci parul cumva in lateral sau spre varful capului ca sa ai "acces" la el. Ma intreb cum vei reusi sa faci aceasta operatiune corect. Sa nu mai spunem de filare. Nu trebuie sa mergi neaparat la un salon. Nu ai prietene frumos tunse care sa-ti poata recomanda o coafeza buna?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai vazut ca tipa din videul postat de ZuzaTa are parul prins pe carari, si acele carari bineinteles ca trebuie sa fie drepte! Doar nu vrei sa te trezesti cu o parte mai lunga si una mai scurta.
Eu zic sa schimbi coaforu, daca cineva nu ti'a nimerit tunsoarea nu inseamna ca tu, fara experienta vei da lovitura.