| meatloaf a întrebat:

Vreau sa ma vopsesc intr-o nuanta de rosu care se obtine foarte greu.Am intrebat la vreo 4 saloane si mi-au zis ca nu au nuanta aia si chiar daca amesteca mai multe nuante tot nu iese pigmentul ala.Din intamplare am gasit culoarea pe care o vreau pe un site din afara si vreau sa mi-o comand.Intrebarea mea este daca ma duc cu vopseaua mea la un coafor ma vor vopsi? Am vreo sansa? Sau trebuie sa cumpar vopseaua lor? Multu'

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Te vopsesc, nu-ţi face griji. Problema e că nu ştii cum prinde nuanţa pe părul tău. Una e să o vezi la cineva sau pe cutie şi să-ţi placă, alta e să o încerci şi să-ţi iasă o mizerie.

4 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Cel mai bine ar fi să te duci la salonul la care vrei să te vopsești și să întrebi dacă te pot vopsi cu vopseaua ta.
Nu poți știi sigur dacă vopsește decât dacă întrebi.

| LoveTenis a răspuns:

Depinde de salon si de coafeze. Daca el vor da daca nu.Pentru ca nu toate saloanele is la fel.

| Marily1997 a răspuns:

Du-te in Asunción acolo til vopsesc ce culoare vrei numai la 10 euro big grin!

| AlyLov3 a răspuns:

Pai, eu nu m-am vopsit niciodata, dar din experienta altora stiu ca le-a vopsit. Depinde si ce coafor alegi > cred ca te-ai putea duce sau suna si sa intrebi decat sa te duci acolo gata pregatita si sa iesi dezamagita.big grin