In ziua de astazi fetele care au carne pe ele sunt mai apreciate decat cele slabe asa ca nu ai de ce s slabesti... un baiat trebuie sa aiba pe ce sa puna mana nu sa puna pe oase
Iar referitor la exercitii nu stiu ce sa spun dar iti spun din propria mea experienta am incercat intamplator si m-am dat pe solduri cu crema/gel anticelulitic si s-au subtiat nu tare, dar vizibil
Fundita?
In materie de lenjerie intima, cea mai buna alegere pentru mascarea soldurilor mari sunt baby doll-urile sau rochitele de noapte din dantela. Fereste-te de corsete si slipi cu talie joasa. Opteaza pentru bikini negri sau in culori inchise, fara imprimeuri.
Cat despre costumul de baie, sunt recomandate cele dintr-o singura bucata, in culori mate, cu jocuri de linii sau imprimeuri doar in partea de sus a corpului pentru a distrage atentia din zona soldurilor. In cazul costumului de baie, iti poti masca si mai bine soldurile cu ajutorul unui pareo.
Iata si un site minunat (cu sfaturi super):
http://www.imagematters.ro/content/cum-iti-alegi-costumul-de-baie
Eee lasa... tu nu te uiti la balenele alea dupa plaja? Ele nu au treaba, si tu te plangi pentru putina carnita.Costum de baie deschis la culoare, si gata, ca, daca iti cumperi negru vei ajunge acasa ca scoasa din cuptor., noroc
Salut! Sfatul meu ( de fata cu solduri mari, din pacate ) este sa-ti iei un costum dintr-o piesa, cu multe culori, dungi, bulinute care sa atraga atentia, sau daca vrei sa-ti iei din 2 piese, incearca un pareo nu foarte lung.
In primul rand nu te simti complexata, daca vrei sa scapi de solduri fa esercitii[abdomene...]du-te la fitness, sau cumparati costum de o piesa... sper ca ti am fost de ajtor, funda?:_*
Buna stiu ca am doar 9 ani ani dar hello am doua solutii. 1. sa nu te intereseze ca ai solduri nimeni nu rade de tine si 2. trage burta si cand intri in piscina stai normal iti zic acest sfat ca si la sora mea
Alex2126 întreabă: