| madducu a întrebat:

Vreau sa-mi fac un demachiant natural asa ca m-am gandit sa pun intr-un recipient suc de la un castravete si aloe vera(am o planta in casa). Credeti ca e bun ca demachiant? Daca nu, cu ce altceva m-as putea demachia?
Funda.

5 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

1.- 25 de grame flori de musetel
- lapte integral, nedegresat.
se incalzeste la foc mic laptele cu musetelul, fara sa dea in fiert.Se lasa sa se infuzeze 2 ore.Se strecoara laptele si se foloseste ca demachiant.Se pastreaza la frigider aproximativ o saptamana.
2. Ulei demachiant:
se umple o sticla cu flori proaspete de musetel si se toarna deasupra ulei de soia(de preferat...e bun si cel de masline sau de floarea-soarelui, dar presat la rece, neaparat)si se tine la loc cald 10-12 zile, apoi se strecoara. Uleiul de musetel curata foarte bine fata si intretine. Atentie la această metoda daca ai tenul gras!

| Chocolate_4593 a răspuns:

Cel mai simplu. Ulei virgin de masline.

| Blondaa a răspuns:

Sfatul meu pentru tine este acela sa te lasi de aceste inventii deoarece cand eram mai tanara am facut si eu aceasta prostie si mi-am afectat negativ toata fata x_X sper sa nu ti se intample si tie.straight face Da, s-ar putea sa ai succes dar fata ti se va ingrasa si irita.happy daca ai o agnee nasoala pe fata cu atat mai rau :straight face cosurile ti se vor mari si se vor infecta.

Deci eu te sfatuiesc sa te lasi de astfel de ideii si deocamdata sa folosesti demacheante fabricate happy

Faci ce doresti dar o faci pe propria raspundere :*
Bafta iti urez si sa ai succes :*

| dadyanaa16 a răspuns:

Cand cineva zice de demachiant.toata lumea se gandeste la castravete...asa cum arata in reclame. Zici ca vrei ceva natural deci...pai.potin incerca cu o aspirina,o poti zdrobi bine bine, storci sucul de la o lamaie, si pui 5 lingurite de apa, si o lasi sa se faca ca o crema, vreo 3 minute, la rece. Dupa care mai pui o jumate de lingurita de ulei.nu are importanta de care, dar o mai lasi inca 3 minute la cald, si o poti folosi.dar ai grija sa nu o folosesti mai mult de 3 zile. poate avea efecte opuse

| bels3 a răspuns:

Scuze ca e in italiana
iti trebuie niste musetel si ulei de care vrei
poti sa folosesti si ulei de masline sau de cocos ...per-occhi/

Întrebări similare