Nu sunt originale dar daca ti le iei sa fii atenta cum au "botul" sa nu fie late in fata, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. eu nu am originale dar sunt rezistente crede-ma. Nu se metita sa dai atatea milioane pe o pereche de ugg original, mai bine iti iei mai multe hainute
Si eu ma gandeam ca nu merita sa dau peste 500 lei pe o pereche si dupa sa ma plictisesc de ele mai ales ca nici nu e prea mare diferenta in ceea ce priveste aspectul.
Pot fi originale, de ce nu? Le-au cumparat cu 10$ din Australia ( aia clar au alte preturi, mult mai accesibile), e ok sa coste doar atat. Sunt ok.
Eu nu as purta neaparat originale.Eu am tip UGG dar mi separe urat sa iti iei, sa scrie pe ele UGG si sa se vada ca sunt fake'uri de la o posta. Mai bine i-ati simple si gata.
Pe site-urile gen Okazii este foarte putin probabil sa gasesti cizme UGG originale - eu am avut o experienta neplacuta, din pacate. Uite-te la talpa inainte sa le cumperi si cauta magazine online care iti permit verificarea produsului inainte sa platesti (asta e extrem de important)!