Chestia cu pensatul la bărbaţi e destul de sensibilă (din ignoranţa celor din jur, desigur). Mai ales dacă ai sprâncenele stufoase, cu mult păr crescut în jurul lor, eu te sfătuiesc să începi uşor-uşor pensatul lor. Lumea se va obişnui mult mai bine decât dacă te duci la salon şi te pensează tipele alea de apoi toată lumea care te cunoaşte o să te întrebe dacă te-ai pensat. Eu spun aşa: ia-ţi o pensetă bună (găseşti în hypermarket, sephora etc) şi începe tu singur să te pensezi. Sigur, la început ocupă-te de părul care-ţi creşte pe lângă sprânceana propriu-zisă (dar nu smulge chiar tot pufuleţul ăla, doar ce se vede de la o distanţă de, să zicem, 30cm, şi e deranjant). Apoi, uşor începe să te apropii de linia sprâncenei, dar fă treaba asta în câteva "şedinţe", nu totul în aceeaşi zi. Când zona de lângă sprânceană s-a eliberat, eu zic că abia acum e momentul să rogi o prietenă să-ţi dea o formă - la bărbaţi e mult mai simplu s-o facă, nu trebuie să-ţi subţieze aproape deloc sprânceana (chestie pe care alea la salon n-o înţeleg, te pensează ca pe o gagică, în 99 la sută din cazuri, deci nu-ţi recomand). După ce ţi-a dat o formă, te-ai mai obişnuit şi tu cu pensatul (nu e mare filozofie, crede-mă, doar să nu fi tu mult prea stângaci), nu trebuie să faci altceva decât să le întreţii. Cam la 2-3 zile trebuie să le mai pensezi. Asta-i tot. Succes!
Silviu, daca te simti bine si asa, si nu esti deranjat de aspectul sprancenelor tale, eu te-as sfatui, asa sa si ramai. Insa daca ai/vei avea o iubita, ar fi bine s-o intrebi pe ea. Daca ea te place asa cum esti, chiar n-are rost sa-ti schimbi infatisarea. Insa daca vrei neaparat sa faci acest lucru, prima data ar fi bine sa mergi la un salon, ca sa-ti dea o forma frumoasa (pensatul nu este scump; depinde de salon; da o cautare pe Google). Iar dupa ce vei avea deja o forma, sa stii, ca n-o sa-ti fie foarte greu sa te pensezi o data la cateva zile, in timp nici durerea n-o vei mai simti. O sa fie OK.
Succes! Numai bine!
P. S. nu e nimic de ras... Ai facut foarte bine, ca ne-ai cerut un sfat.
Un pensat costa pana in 15 lei, poti merge la salon o data pe luna. Eu te sfatuiesc sa te pensezi, ai avea un aspect mai ingrijit.
Prima data mergi la un salon pentru a-ti da o forma si apoi te poti pensa si singur daca ai putina indemanare. Te voi ajuta cu acest link:)
http://www.stilmasculin.ro/pensatul-sprancenelor-la-barbati
Bafta!
Salut! important e sa faci ceea ce simti: daca tu consideri ca pentru tine pensatul sprancenelor te avantajeaza atunci e ok. eu personal ma pensez pentru ca ma simt mai curat, se lumineaza fata, e vb de igiena personala, etc...pensatul la salon costa in jur de 15 lei.
DaciaRomania întreabă: