| XPissyeX a întrebat:

Vreau sa-mi pun pircing in buric...chiar vreau mi s-a pus mie asa un fix.da imi este frica foarte frica pentru ca urasc acele si mai ales durerea.De la anumite persoane am auzit ca doare rau dar de la altele ca nu doare, faza e ca nu stiu ce sa mai cred.Chiar daca sunt mai mica se rezolva cu acordul parintilor si astea dar. imi este extrem de frica am auzit ceva de anestezie locala.Imi puteti da ceva mai multe detalii[de la cei/cele care au deja un asemenea pirce nu vreau raspunsuri aiurea de la nestiutori]. Deci doare asa rau sau nu?

Răspuns Câştigător
| doinitza94 a răspuns:

Pai uite...
1) Depinde la ce salon ti-l faci, pentru ca sunt multi d'ăstia care fac pircing-uri, dar nu sunt specializati in asta (stiu multe cazuri in care s-a infectat rau de tot locul deoarece ustensilele nu erau bine dezinfectate)

2)Depinde de organismul fiecaruia in parte...si de cum primeste corpul tau corpurile straine.

3)Pe moment poate sa nu te doara, pentru ca iti pun anestezie, dar dupa ce trece anestezia, ce faci?

Eu am o prietena care si-a facut pirce in buric si a cam durut-o, cam vreo 2-3 saptamini dupa asta happy

Gindeste-te bine inainte de o face...Bafta!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti face o anestezie locala si nu simti mare lucru.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pierce-urile in buric au doar pitipoancele sau curvele. Daca faci parte din una din astea 2 sigur nu te va durea ca sunteti obisnuite cu durerile(prostia)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Urasti acele si durerea, dar cu toate astea vrei sa iti faci diverse gauri prin corp. Logica ta nu are limite.

| dtgkjdht a răspuns:

Mai bine nu-ti pune pirsing ci incleie cu clei spelial pe buric o piatra stralucitoare va arata ca pirsing succes apropo da-mi o funda

| bella2332 a răspuns:

Nu doare deloc

| ilincanae a răspuns:

Buna, nu am avut pirce in buric dar am avut in limba. In legatura cu durerea, depinde de la organism la organism. O prietena si-a dat si am fost cu ea si nu a durut-o deloc!

Succesc!

| bangy a răspuns:

Tu ce crezi? Ca daca-ti spune unu ca doare/nu doare, are vreo relevanta in situatia data? Pacat ca nu se mai fac implanturi de inteligenta...

| Plory1 a răspuns:

Nu doare aproape deloc, dar depinde de tine, daca organismul tau il accepta...

| Anna2003 a răspuns:

Nu,nu doarehappy In maxim cateva minute este gata.