| 123321998896768 a întrebat:

vreau sa-mi ziceti (va rog) cele mai amuzante momente din viata voastra (ca acea fata care a tras o basina ca a strans-o prietenul ei in brate laughing)

Răspuns Câştigător
| cherrybomb a răspuns:

Pai o faza amuzanta mi s-a intamplat si mie.
trebuia sa ma intalnesc cu un tip. am ajuns la intalnire tipul nu venise il sun eu sa ii sp ca am ajuns, dar vad un tip care vinea vb la telefon acesta se oprsete langa mine si inchide si telefonul, eu am crezut ca este tipul cu care trebuia sa ma intalnesc eu cu el. asa.
oare sa contiuni nu cred ca radeti de mine. bine hai sa fie.
cu tipul cu care m-am intalnit vb de mult timp pe mess. adica vreo 2 ani, ne dadeam web poze etc. am intrat in vb cu tipul m-am prezentat l-am imbratisat l-am pupat pe coltul gurii, nu puteam si eu pe obraz ca tot omul normal laughing si el era nedumerit si tot imi sp stai stai, si eu ii zic dc? si el ca ma vede gagicamea si eu. ce gagica stai putin? nu mi-ai sp ca ai gagica surprise si el nu mi s-a mai intamplat ca o necunoscuta sa vina sa sara pe mine si imi zice esti beata dar nu mirosi a alcool mirosi chiar dragut, poate drogata si eu ii zic poftim ce sunt cu jignirile astea. ce ai patit alex. si el alex? mirat care alex ma cheama razvan. la intalnire ajunge si tipul pe care il asteptam. numai stiam ce sa zic eram rosie la fata. alex baiatul cu care aveam intalnire imi sp ce se petrece aici si eu aa nimic important. si baiatul necunoscut razvan ii sp. prieten gagica ta confunda persoane cumparai ochelari daca numai vede bine. imi venea sa ma fac mica si sa ma ascund. oricum am stat ceva vreme cu alex dar ne-am despartit. nepotrivire de caracterelaughing)

| EllyThau a răspuns (pentru cherrybomb):

Doamne laughing cat am putut sa rad la asta laughing

8 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Amuzant? Hmm.mergeam la Sibiu, cu neamurile mele, la ele acasa.
In fine, aveam vreo 12 ani.
Era masina lor.
Si eram multi in masina, vreo...7 cred.
Eram inghesuiti ca niste sardine.Si, la un moment dat, am facut un popas.Cum ne-am plimbat noi pe acolo, din intamplare, am calcat intr-un c***t de caine.[ nepoliticosi rau cainii astia frate, nu au auzit de toalete]
Si cand am intrat in masina, deja a inceput sa se simta incredibila mireasma.
Si oare de la cine si de la ce?
Mda, pana am aerist masina o mai durat vreo ora.
Si uite asa, asta o fost un moment jenant.[ desii sa stii ca cainii sunt de vina, nu eu ca nu ma uit pe unde merg]laughing

| cherrybomb a răspuns:

Ms pentru funditaa:*

| lolita_2380 a răspuns:

Eram la munte, si prietenii nopatea pe la 1:30-4:00 se jucau, si un baiat a tras 30 de besini iar celalalt 12, prima a mirosit tare de tot, iar ultima o sunat tare, era cuncurs de besinihee heerolling on the floor)

| lolita_2380 a răspuns:

Eram pe o banca, si au trecut doua fete de clasa a 12a, una a vrut sa ii deie la aialalta in picior, dupa aia a vrut sa ia slapul de pe picior si sa dea tupa aia, dupa aceea se palmuiau, era teroarerolling on the floor mai ales ca dupa accea a trecut un batranel pe bicicleta care arata foarte haios!rolling on the floor

| MaDrogezCuPepsiCola a răspuns:

Pai uite un videoclip de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=ptpgNZGlpF0 cel mai tare moment din viata meaaaa

fundita?

Răspuns utilizator avertizat
| claudiu_9632 a răspuns:

laughing) aia e tarerolling on the floor)) eu a trebuit sa ma bag in dulap dezbracat laughing de ce eram la o fata si a venit taiksu si nah sa nu ma vada nu am avut alta alegererolling on the floor))