Iti da eu cateva dar sa-mi dai funda:
Clarinol-Ceai verde
Naturavit
Alevia
BiOrigine-are gust bun si da rezultate.
Fitocalo
Fares.
BioVit-are gust super da rezultate
P.S Fundita?
Bună.
Învață să mănânci, ceaiurile nu slăbesc, sunt adjuvante.
Regimul alimentar este pentru cel bolnav, nu pentru cel sănătos, nu o să ții regim peste regim toată viața.
Pa, pa.
Nu vreau sa te descurajez, dar unicul mod sa slabesti cu ajutorul caeiurilor e sa te ridici in munti pentru ca sa culegi frunze de ceai.
Trecem de la glume la realiate.Cel mai bine e sa folosesti un hula-hoop.primul timp iti vor aparea vinatai pe burta,dar e peerfect normal, foloseste-l deasupra maioului, de altfel va durea.A doua zi continua sa-l invirti, xhiar daca doare.
Poti sa practici cind vrei, daca te uiti la televizor nici nu simti cum slabesti.
Bafta! O silueta frumoasa!
Nu exista slabire portionala in corp, trebuie sa faci slabire totala, alearga si fa abdomene multe, altfel nu prea poti. Daca ceaiurile ardeau grasimea, iti garantez ca toti grasanii nu mai faceau sport si se dadeau pe ceaiuri. Trebuie sa muncesti!
Niciodata nu ai sa slabesti de la tot felul de ceaiuri cu toate prostiile prin el. iti strici organismul. cel mai bine e sa face un sport. spre exemplu daca ai alerga seara de seara cate o ora, in cel putin 2 luni se duce ceva. Si eu am colacei pe abdomen si sunt baiat =)
Ei eu ca sa slabesc am ales sa nu mananc asa de mult si practic un sport, inot!
Te sfatuiesc sa faci si tu un sport daca vrei sa slabesti, si sa stii ca e cel mai sanatos!
Hei! Eu am incercat ceaiul verde este foarte bun.Am tinut cura timp de 1 luna cu el.Beam 2-3 cani pe zi dar nu seara fiindca contine cofeina.Are un gust oribil dar in aproximativ o luna nu mai aveam deloc burtica. Good luck
Buna
te sfatuiesc sa mananci 4 felii de branza sarata si cu ceai de urzica sa faci asa timp de o luna mereu la ora 14:30, 11:45 o sa-ti treaca iti zic eu