| 01092007 a întrebat:

vreau sa slabesc in jur de 12 kg daca ar fi posibil in 3-4 luni,va rog ajutati-ma cu idei de diete care m-ar putea ajuta, dar care chiar sa functioneze, pe care le-ati incercat si au avut rezultat.chiar imi doresc sa slabesc si sunt pregatita pentru orice.am 20 ani, 1, 67 si 78 de kg.va multumesc si va astept parerile!

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. alimentatie corecta
2. sport

Citeste aici :
http://www.getfit.ro/slabire/regim-slabire/dieta-pentru-slabire.html

Nu e o dieta propriu-zisa ( dietele sunt stupide, iti distrugi sanatatea si risti sa te ingrasi dupa ), ci sunt principii generale, urmeaza-le pe alea ( daca le intelegi, nu sunt asa simple ) si o sa arati bine.

| ριтιкαα a răspuns:

Poi nu mai manca dupa ora 19:00, nu manca noaptea, daca iti place carnea mananc-o fiarta sau la gratar ( nu ingrasa si e foarte sanatoasa) Alearga, 10-15 minute pe zi ajung, manaca fructe si legume. Nu mai bea suc acidulat, dulciuri. Daca iti plac asa mult odata pe luna putina merge... Si daca vrei ceva dulce si sanatos. Fa piureuri din fructe. Piseaza de exemplu banane pana obtii un fel de piure, Nu stiu daca ai auzit de cura de slabire cu anans. Mananci inr-o zi numai anans si bei apa. multa apa :*
App mananca multa mancare fara grasimi mai mult fiarta si nu manaca prajeli sora mea a slabit 7 kg in 2 saptamani :* Sper ca te-am ajutat :* Fundaa?big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru ριтιкαα):

Ce treaba are ora 19? straight face

P.S. : cura de slabire cu ananas e una din cele mai cretine pe care le-am citit

| ριтιкαα a răspuns (pentru Cosmin86):

Dupa ora 19 mancarea se digera mult mai greu si acumuli mult mai multa grasime... si de obicei ultima masa ar trebui sa fie la ora 18:00, si nu ma judeca pe mine in legatura cu cura anasului nu eu am creeat-owinking

Nu, a creat-o cineva care vrea sa faca bani fara sa-l intereseze de sanatatea clientilor.

SI intreaba orice nutritionist sau medic in domeniu, ultima masa trebuie sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare. Chestia cu ora 18 e o aberatie de 2 bani, buna doar sa-ti fortezi stomacul si sa ai probleme de sanatate mai tarziu.

Documenteaza-te din surse ca lumea, nu din ce auzi de la toti habarnistii.

| ριтιкαα a răspuns (pentru Cosmin86):

Asta am citit-o intr-o revista... Eu nu am scris ca sa fac rau nimanuiwinking mai ales ca nu sunt vreo experta am scris ce am citit...straight face

In reviste apare si dieta balerina, care e recunoscuta pentru "traumele" lasate oamenilor, vezi si pe TPU intrebari cu oameni care au probleme serioase ( pana la spitalizare ) din cauza dietelor si sfaturilor de genul happy

numai bine