In primul rand. trebuie sa-ti formezi un stil de viata, nu o dieta... pe care sa zicem o urmezi o luna si pe urma incepi sa mananci ca inainte pentru ca nu rezolvi nimic.
Apoi sa ai neaparat 3 mese pe zi.
Cu mancarea, probabil stii deja ce e bine si ce iti face rau. Ai voie sa mananci:
- oua ( fierte/ omleta fara ulei in tigaie sau pur si simplu o pui la cuptor cu legume),
- carne de vita/pui/peste ( fiarta/ la cuptor) in cazul pestelui si la conserva in suc propriu (ton/sardine/macrou)
- in loc de lapte iti recomand iaurtul de 0, 1 % grasime - max 2 % pe care il poti combina cu nuci, ori niste fulgi de secara(sa te uiti la ingrediente sa nu contina zahar sau alte porcarii cum sunt Nestle, Fitness, Activia si altele).
- fara lapte cu cereale
- branza
- legume (castraveti, rosii, ceapa, varza, morcov etc.) din care faci salate si manaci impreuna cu carne/orez (brun/integral). cartofi mai rar
- leguminoase (mazare, pastai, linte, naut.) astea pot si facute la tigaie impreuna cu ciuperci, porumb, dovlecel ( la tigaie adica facute "al dente" )
- fructe ( 2 - 3 pe zi) prea multe nu merge pentru ca ingrasa
- supe de legume/ de pui
Paine eu nu mananc, in schimb iau de la Carrefour niste biscuiti de secara ( Finn Crisps se numesc - sunt intr-o cutie rosie)
- nelipsita apa, 2 l pe zi
Ultima masa cu 3 - 4 ore inainte de culcare.
Acum sportul. Ca sa scapi de grasime trebuie sa faci exercitii cardio (alergat, bicicleta, sarit coarda, chestii care iti ridica pulsul). Eu aleg intensitate maxima si timp scurt de 4 - 5 ori pe saptamana ( HIIT i se spune - poti gasi pe youtube). E mult mai bun pentru arderea grasimii decat spre exemplu o ora de zumba - mi se pare mai mult de mentinere.
Poti folosi si greutati pentru brate, facand fandari/genoflexiuni si alte de astea pentru ca si asta arde grasimea. (nu ai sa faci muschi prea mari, noi fetele mai greu).
Adica sa inteleg ca esti mai bulanoasa?
Uita-te la beyonce,si ea este bulanoasa si uitate cat de bine arata!
Si eu m-am ingrasat de cateva ori,dar nu am apelat la nici o dieta decat cea propusa de mine,mi-am taiat o masa din program! am incercat sa mananc doar odata,cel mult de doua ori la zi primul fel sa fie salate, painea mi- am taiat-o din program, isr seara am incercat sa mananc doua fructe, indiferent de felul lor!
La inceput iti va fi greu, dar pana la urma te vei obisnui cu acest regim si vei vedea rezultatele dorite.lupta daca vrei sa slabesti!
Multumesc din suflet pentru raspuns!♥
Bună!
Ceva strict ai cerut, da?
Învaţă-te să mănânci calumea,lasă diete,lasă orice minuni.
Mergi pe o alimentaţie săracă în calorii,în loc de prăjeli mănânci fiert,înnăbuşit,copt,mai încet cu dulcele,mănânci fructe,legume multe, eviţi grăsimile, Doamne feri să te înfometezi cumva, atât îţi trebuie, să nu faci prostia asta!
Eviţi sedentarismul şi faci multă mişcare!
Te pup!
Multumesc! Multumesc mult! pupici:*:*
Salut! La mine a mers treaba cu exercitiile fizice (fara aparate)timp de 2 ore in fiecare zi.A dat rezultate.Cu mancarea las-o mai usor, dar nu te infometa.Fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Mananca sanatos, multe legume si fructe, renunta la paine, ultima masa sa fie cu 5 ore inainte de culcare si mult sport.
Si eu sunt in aceias problema ca tine!
In fine eu am inceput sa slabesc prin abdomene chiar dupa ce ma trezesc si cand vin de la scoala si nu am mai mancat paine alba (numai neagra) si acum ca a venit primanvara o sa ma apuc si de alergat oricum cu abdomenele a functionat! Sper sa te ajute metoda mea pe mine m-a ajutat! Si consum aceias mancare pe care o mancam si inainte!
Ar fi bine daca ai incerca sa nu mananci dupa ora 6 (seara). Stiu ca ananasul este foarte bun pentru slabit (deoarece ajuta stomacul sa digere mancarea repede ) Chimenul (Iti taie pofta de mancare si absoarbe grasimile din corp ). Ceaiul este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele in plus, deoarece favorizeaza arderile din organism, insa tine cont de faptul ca nu poti slabi mancand mult si fara sa faci gimnastica.Dar evita sa pui zahar in ceai! Dimineata ar trebui sa mananci mai mult. Mic-dejunul este cea mai importanta masa a zilei, incearca sa nu il neglijezi. Trebuie sa faci si sport cel putin o data pe zi ai putea sa faci. abdomene. Incearca sa mai eviti si grasimile, prajelile, dulciurile, sucurile in exces.
Multumesc frumos!:X
Sper sa iti fie de folos! :*
Draga sport sport si iarasi sport.La mine nu era nevoie d e a slabi dar sportul nu incurca.Bafta!
Multumesc mult de raspuns!:*
Si eu am slabit de curand si sunt chiar foarte slaba...si ca sa ajungi slaba nu manca mancare nesanatoasa in schimb mananca fructe si legume..sa nu mananci foarte mult, apucate de un sport sau daca nu fa sport acasa