Buna!
Eu vara asta am slabit aproape 10 kg, inca mai as vrea sa dau jos 4-5 kg, o sa iti las id-ul meu intr-un mesaj si cand adaugi id-ul sa imi spui pentu a intra pe mess.
Lasa-mi tu id tau de messenger. Eu am slabit destul de mult in ultimul timp, pot sa-ti dau cateva sfaturi.
Eu personal consider ca nu exista o metoda sanatoasa pentru a te ingrasa, decat daca te duci undeva, sa traiesti un timp, la tara, la aer curat, unde aerul tare sa iti faca pofta de mancare si unde sa mananci numai mancare naturala, proaspata si sanatoasa...Numai asa te poti ingrasa cat de cat sanatos. Dar sa revenim.). Spun ca nu este bine sa iti doresti sa te ingrasi sau sa slabesti brusc, deoarece corpul tau nu v-a avea timp sa se adapteze frumos la noua situatie si acest lucru se va vedea pe pielea ta, deoarece vor aparea vergeturile. Cum am slabit 8 kg in 3 saptamani. Simplu. Nu pot sa spun ca am tinut un regim, numai ca, m-am hotarat sa nu mai mananc seara foarte mult. Am mancat atat cat am simtit ca am nevoie. Am schimbat sucul pe care il serveam toata ziua cu apa plata, nu ca sa slabesc ci din ratiuni economice, am considerat ca, cheltuiesc foarte multi bani pe zi pe acest lucru. Am mancat peste la conserva, piept de pui fiert cu salata, multe fructe si mult iaurt. Dar am mancat si pizza, o data pe saptamana. Cum de am mancat pizza si totusi am slabit in acelasi timp? Am auzit un doctor foarte bun spunand o data unei paciente care dorea sa tina o dieta dar careia i se facea rau numai la gandul ca 'nu va mai putea gusta ciocolata'. Doctorul i-a spus ca poate sa manance ce pofteste (o ciocolata sau o prajituri, sau o pizza )o data pe saptamana cu conditia sa nu mai faca alte excese in acea saptamana. Ceea ce este foarte inteligent dupa parerea mea.