Ce pot sa zic...nu e prea buna dieta...stiu ca poate ai vazut la TV ca : "Consumati zilnic 2 L de apa", acum s a dovedit ca nu este sanatos acest lucru,bei cat iti trebuie, de asemenea,dupa parerea mea e o dieta pe baza de infometare, daca iti e foame nu e bine sa te abti, vad ca ai numai legume si fructe si chesti de genu, trebuie sa mananci si carne,doar daca cumva esti vegetarian si ai cautat o dieta pe baza de asa ceva. Cea mai buna solutie e sportul, si in rest poti manca ce vrei daca iti e foame. Cu o conditie, cand mananci sa stii cand sa te opresti, mananci doar ca iti e foame nu si de pofta. Sper ca raspunsul meu ti a fost de ajutor
Mda...a tinut-o o prietena si in ziua a 4a era pe patul de spital cu perfuziile in vena! ca sa nu mai spun cat i-a iesit calciul in urama analozelor, ca o sa te ingrozesti. nu ti-o recomand sub nici o forma! Asta este o diete foarte drastica, iar in urma ei (asta daca reusesti sa o duci pana la capat ) vei avea nitel probleme! alege-ti alta! asta nu-i buna! hai te-am pupat!
Daca tii dieta te vei ingrasa la loc, mai bine faci niste sport, sunt pe youtube mii de astfel de filmulete care te vor ajuta!:
http://www.youtube.com/watch?v=KSvYUudAw90&feature=relmfu
Ai mai multe in dreapta. Poti sa faci si zumba.Asa am slabit eu.
Bft! Funda?
In loc sa tii o astfel de dieta care logic ca nu o poti tine toata viata asa ca dupa aceea te vei ingrasa, mai bine iti faci un "regim" de viata sanatos.
iti fixezi 3 mese importante si 2 gustari adica mai pe scurt: mananci putin si des.
renunti la: cipsuri, fast food, sucuri, mezeluri, dulciuri, prajeli.
de exemplu:
prima masa pe la ora 10-11 dimineata un iaurt (mie imi place de la activia mic dejun si are si cereale ), lapte, ceva usor.
pe la 1 prima gustare: fructe sau iaurt
la ora 3 sa fie masa mai consistenta: o salata, o mancare gatita, orice fel de carne dar nu prajita.
pe la 4-5 a2a gustare: un fructe, iaurt. cam la fel
si la 6-7 ultima masa: la fel ca la ora 3. ceva gatit sau depinde ce ai.
dupa aceea daca iti mai este foame pe timpul serii fructe sau apa.
iar la mese nu mananci foarte mult ca asta e si idee. sa mananci potrivit (nici mult, dar nici foarte putin)
si ca sa dai si jos te sfatuiesc sa faci si un sport: in parc cu rolele, kangoo jumps/aerobic/fitness, handball, basket. ceva care sa iti placa, sa nu te duci cu sila. mie imi place kangoo jumps-ul :X
si handbalul dar m-am lasat.
bafta :*
iar apa multa oricum trebuie sa bei. chiar daca ti sau nu regim.
Dupa orice dieta te vei ingrasa la loc...ai mare grija si nu tine aceasta dieta fara supraveghere medicala!
Iti pot recomanda un alt regim, lasa-mi msj cu un id de mess. fructele si legumele sunt necesare intr-un regim, dar trebuie sa stii foarte bine cat si cum, altfel te poti ingrasa si de la ele.
Nu am tinut-o, dar nici nu iti recomand. E o dieta foarte prost gandita, te priveaza de mare parte din vitaminele esentiale sa traiesti.
PS: oricum bei 2 litri de apa pe zi