| zyra a întrebat:

Vreau sa stiu si eu cat costa uleiul de ricin si cat de bun e in cresterea rapida a parului

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

E foarte bun dar trebuie sa ai rabdare, o sa vezi rezultate dupa 2-3 luni.
Iti faci masca o data pe saptamana (si mai des daca vrei) si stai minim 4 ore, daca poti o noapte intreaga e si mai bine, iti pui un prosop in cap.
Uleiul de ricin se gaseste la farmacii, adica eu de acolo il iau. Il gasesti la diferite preturi, chiar daca e produs de aceeasi firma.
De ex eu imi iau asa la 100 ml
https://www.planteea.ro/userfiles/cache/IMG_1018-260x0-auto-9478c.JPG
si numai de la farmaciile Dona pentru ca acolo mi se pare ca e cel mai ieftin, chiar in perioada asta am vazut ca l-au redus la 4 lei de la 6 lei cat era inainte.
Aceeasi sticluta o gasisrm si cu 15 lei in alte farmacii, deci conteaza foarte mult sa nu iei de la cele care umfla preturile.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Futhakari a răspuns:

Am folosit mai de mult, sticluta cat sa zic ca are 50 sau 100 ml textura e un pic lipicioasa se spala cam greu. Dupa mine nu-i cine stie ce iti creste parul si fara acest produs nu la fel de repede da mno.

| xxRandomNamexx a răspuns:

Din cate imi amintesc, am dat cam 4-10 lei pentru o sticluta de 50 ml ulei de ricin, dar depinde de care vrei mare/mica. Am folosit ulei de ricin si da rezultate. Oh, si este si bun pentru cresterea mai rapida/intarirea unghilor.