Intr-adevar, trusele de make-up nu sunt ft ok, probabil doar cele high-end care costa mai mult de 200-300 de lei si nici din alea nu stiu daca o sa folosesti toate culorile. Mai bine iti cumperi paletute mici cu 2-3-4 culori, dar macar stii ca le folosesti si nu ai dat banii degeaba. Daca ai auchan/carrefour/DM in oras poti merge acolo si vezi ce iti place+ poti sa le testezi si sa vezi cat sunt de pigmentate
Trusele de machiaj nu sunt prea ok, de regula ajungi sa folosesti cateva culori din ea si multe din ele nu-s pigmentate.
Uite-te la produsele de la makeup revolution, au preturi foarte ok si sunt dupe-uri foarte bune pentru branduri mari gen too faced, urban decay etc.
http://www.aoro.ro/makeup-revolution/#ac=2
Si ca sa-l convingi ajuta-l la ceva prin casa si spune-i ca-ti doresti foarte mult. Ori ia-ti din alocatie.
Da dar eu am 9 ani și trusa aia e pentru copii si nu e așa scumpă și tatăl meu e bun si nu cumpăr machiaje pentru femei adulte ci pentru copii si...e foarte faina trusa
Mulțumesc,fetelor tatăl meu a zis da si mâine fac comanda sunteți cele mai bune am să dau funda la.....Capsunicaaaa
DaciaRomania întreabă: