Pai depinde si de tine eu de ex de cand eram mica folosesc toata gama dove (sampon,gel de dus,crema,lapte de corp, sapun) si nu am mai schimbat de loc dar de obicei fiind plecata am folosit fara sa imi dau seama alta sapun si mi sa exfoliat pielea de pe maini si ma manca, dar revenind la crema cu siguranta marca Dove este mai buna
+ Cunosc persoane in special mama mea care aveau probleme cu parul (ii cadea) si se aranja cu crema dove si in cateva luni nu a mai avut problema, Luindui sfatul si alte persoane s-a dovedit a fi aceleasi rezultate
Bafta
funda?
Si eu le-am incercat pe amandoua,dar Dove mi s-a parut mai buna,deoarece iti lasa pielea foarte fina, are un miros superb si hidrateaza mai bine pielea.
Preturile nu difera cu mult, acum depinde si cantitatea.
XoXo
Arii
Eu prefer dove pentru ca iti face pielea fina si luminoasa. Sper ca ti-am fost de ajutor
Buna! Am incercat ambele.dar dove e mai bun:]] Depinde de preferintele tale. Se spune ca dove ''iti face pielea ca un bebelus''.:]]. :]
Pa.
Iti zic eu care e adevarul. nivea e cea mai buna crema, are o calitate mult superioara fata de dove.iar dove e mai ieftina si inseamna ca ce e ieftin e mai rau
Eu am crema Nivea si nu sunt deloc multumita si am incerat si dove care este superb.
Deci dove, deoarece cu el nu am asa bubite
ZmeurikMik întreabă:
Lovely_9250 întreabă:
DaciaRomania întreabă: