Buna! Eu folosesc produsele Avon pentru celulita cu aparatul relax and tone si chiar intra bine in piele. Se vad rezultatele daca le combini cu sport. Eu sunt coordonator Avon asa ca te pot lamuri cu privire la produsele Avon. Ma gasesti la dana. fatu@yahoo.com. Succes!
Pai, mama mea a folosit pentru celulita si a functionat. Apoi, cand si-a luat si pentru colagei, nu a mers... Tu poti sa incerci, doar ca daca nu va merge, vei ramane cu bani pierduti, avand in vedere ca fiecare costa destul de mult, nu 10 lei.
Eu zic sa te mai informezi, poate gasesti ceva care merge cel putin 80 %
Eu nu cred in creme care te ajuta sa slabesti...cea mai buna "crema" de slabit este sportul, daca alergi dai atuomat din colacei jos, dar trebuie sa te ti de acest lucru. Bafta!
Eu zic sa nu dai banii pe prostii.crede-ma am incercat si eu si nu am gasit nici una klumea...singura solutie ar fi sa te ocupi de putin sport zilnic...nu strica si o sa ai si corpul pe care-l doresti dar si sanatate
Pai pentru fese da, din cate am inteles cremele de la avon dau rezultate, nu excelente dar na., suficiente. iar penutu colacei cred ca ai nevoie de exercitii -intotdeauna dau rezultate- si mult mai bune decat cremele. sper ca te-am ajutat si BAFTAA :*:*:* funda? :d