Daca zici ca e prima data de vopsit inchis dupa blond, ar trebui sa-ti curga culoarea la spalat. Mai asteapta si tu o luna sa vezi cat din ea curge si apoi poti sa incerci sa te faci iar blonda.
No way, doar daca-l tai si atunci DOAR daca ai parul natural blond...cum il aveai inainte plus cand iti bagi brunetul e cee mai indicat sa deschizi culoarea trebtat,de la saten inchis in vreun an poa sa devina blond, asta daca vrei cu adevarat sa nu iti dauneze atat de grav parului, oricum trebuia sa te gandesti foarte bine inainte sa te faci bruneta pentru ca se scoate foaaarte greu din par.
Asta chiar ii intrebare de blonde...
Pai daca parul tau este natural blond, atunci cand creste va creste blond, orice culoare l-ai vopsi. In functie de cat de lung si cat de repede iti creste, va fi complet blond intr-un termen mai lung sau mai scurt.
Merge mai repede daca il decolorezi, dar prin operatia asta ti-l degradezi foarte usor.
Pai... Daca ai avea o suvita mica din acel par blond Daca da poti merge la coafor si le zici ca vrei sa arate fix asa. Daca nu, nu prea cred... Asa a facut o prietena de-a mea si fix culoarea aia a avut`o.
Sper ca te-am ajutat Funda? Merci >
Doar daca astepti. Te tunzi mai des si cand tot parul brunet o sa fie tuns o sa ai iar parul blond Dar daca vrei blond vopsit (daca tu erai blonda naturala sau blonda vopsita nu stiu) trebuie sa te mai vopsesti odata!
Brunetul e cel mai greu de scos din par.Trebuie sa te decolorezi daca vrei sa te faci blonda.
Bafta!
SAlut! Pai nu este posibil... odata ce ti-ai bagat vopsea in par acolo ramane.)
Da! o prietena de-a mea de cand o stiu a fost blonda s-a facut bruneta si cm dupa o luna-o luna jumatate nu i-a mai placut ca sa se faca din nou blonda si-a facut mai intai suvite inchise deschise si apoi s-a vopsit blonda blonda si a mers adica e foarte putin diferita culoarea fata de cea dinainte
Buna iulia poti cu un decolorant pentru par fara el nu cred ca poti si o vopsea blonda kauta nuanta care e aproape d culoarea ta dinainte succes