anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* vreau si eu cateva tinute pentru club :X plss :*. O sa ma duc cu mai multi si vreau sa fiu in centrul >atentiei:si cum as putea sa imi fac parul? Ceva detalii despre mine:1.55 inaltime, 40 kg, par lung, saten.As vrea sa par mai inalta daca se poate si problemuta la mine este ca sunt cam slabasad adica problema este doar la picioare pentru ca le am foarte subtiri.Si ceva tinute pentru scoala.

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| mannu a răspuns:

La 1 55 laughing n`ai cum sa atragi privirile
ca nu te vezi prin multime laughing chiar si cu tocuri de 10 laughing

sinucide`te smug

| DenysaLove a răspuns:

@mannu se vede ca esti o persoana foarte superficialahappy. Si eu nu am pentru ce sa ma sinucid ca imi place de mine si imi place lumea in care traiesc.Sinucide-te u ca nu merita sa mai tina pamantul inca o persoana superficiala degeabaoh go on.Si oricum nu am dc sa ma cert cu tine sau astea pentru ca eu nu sunt mahalagioaica cum esti u sau sa raspund la intrebari pentru a da impresie ca sunt smecher care in concluzie din "smecheria" data de tine se vede clar ca esti un prost happy. Ceao. O seara buna

| yumeee a răspuns:

Draga mea "krissu", ştii ce e aia un superficial? Nu mai folosi cuvinte a caror sens nu îl cunoşti, pentru că, contrar concepţiei tale eronate, nu o să pari cultă, dimpotrivă.
În al doilea rând, de ce te ataci aşa? Cineva te-a jignit virtual. Vai.
Dacă vrei să nu se facă mişto de tine, lasă fazele alea de divă gen "vreau să fiu în centrul atenţiei :X".
O seară faină.