| mirssu a întrebat:

Bunahappy. vreau si eu niste pareri in legatura cu tunsoarea bob.eu am fata patrata si cu siguranta mi s`ar potrivi dar nu stiu daca am curajul laughing sa o fac. eu am parul de lungime medie si ar cadea ceva par si o alta problema ar fi ca daca nu imi place imi va creste greu.pareri?

3 răspunsuri:
| Madda a răspuns:

Te poti tunde.
daca-ti place.
Dar eu te-as sfatuii ca NU! NU NU NU!happy
Si eu am facut chestia asta.
Si imi creste greeeeeeeeeeu.
...
Fa ce crezi:*

| CeVreauEu a răspuns:

Buna si tiehappy Sa sti ca si eu am fost ca tine, dar stiam ca vroiam sa ma tund asa si pana la urma am facut-o si nu-s genu de fata la care sa-i steie bine cu parul scurt dar imi placea. A trebuit insa sa astept un an jumate ca sa-mi creasca la loc, un pic mai lung decat il ai tu acum. Daca nu-ti place si vrei sa-ti creasca mai usor eu zic sa astept sa creasca putin si dupa aia o data la 2 luni sa-ti tai putin din capete in asa fel parul nu va mai fi spicuit si va creste in mod normal. Sau cand te speli pe cap de exemplu, ia-ti o perie/un pieptan cu tine si dupa ce te-ai spalat pe cap, inainte sa iesi din dus, piaptanal pana se face lins de tot si pana nu mai e incurcat si in felul asta iti creste mai repede. Eu zic ca ti-ar sta bine, incerca fara probleme ca parul oricum o sa-ti creasca dupa daca nu-ti va place, nici n-o sa-ti dai seama cand a crescuttongue Bafta, sper ca te-am putut ajuta, pup:*

| ChristtineA a răspuns:

Pai, eu am avut parul pana la "fund"
Si m.am tuns bob cu mot laughing
Si acum nu.mi pare rau :p
pentru ca dupa o perioada tii se aseaza frumoswinking
Bafta :*!
funda :-s?