| ramon3l a întrebat:

vreau si eu niste remedii pentru durere de dantura...nu pot merge la dentist deoarece sunt insarcinata in saptamana 35..nu mai pot de dureresad

4 răspunsuri:
| andreyusnice a răspuns:

Incearca Aulin. "Soacra-mea"(o cam pot numi asa) a folosit la inceput tot pentru dureri dentare. Nu putea nici sa stea din cauza durerilor infernale. La 10min dupa ce lua Aulin nu mai avea nimic. Acum foloseste la orice durere si nu da gres niciodata. Intreaba farmacista pentru modul de administrare.

| BiuL a răspuns:

Nu-ti putem recomanda noi daca esti gravida, adica la stomatolog nu poti merge din cauza sarcinii dar analgezice din auzite poti lua? nu stiu ce sa zic. ajuta ketonalul dar s-ar putea sa fie prea puternic in cazul asta, vorbeste cu obstreticianul tau. ajuta sa bei putina vodka sau alt alcool il tii pe maseaua care te doare si apoi il scuipi, amorteste zona si cum nu inghiti nu are cum sa afecteze sarcina.

| hummmer a răspuns:

Aulin(testat).

| sindromforyou a răspuns:

Nu ai voie sa iei nici un calmant. asta am patit-o si eu in sapt 38 de sarcina sin dr meu mi-a dat voie sa iau un singur panadol. atat. nu aulin si nici ketonal. poti lua un panadol 1 singur.