| AnnaDllk a întrebat:

Vreau si eu niste sfaturi ceva! Mie imi creste parul foarte greu si as vrea sa stiu daca pot sa fac ceva sa creasca mai repede.

Răspuns Câştigător
| EvanescenceOne a răspuns:

Incearca sa-l dai cu ulei de Ricin, se gaseste in farmaci si este foarte accesibil.Se poate folosi si pe unghii, sprancene, gene.

4 răspunsuri:
| xgeanina a răspuns:

Cresterea parului depinde de la un om la altul. Pentru ca parul sa-ti creasca mai repede tunde-te des macar varfurile o data pe lunga, asta functioneaza dar e o chestiune de timp. Pentru ceva mai rapid foloseste ulei de ricin in jur de 2 luni. Sper ca te-am ajutat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand Aspasia. Este o cutie de 40 de tablete pentru sanatatea parului. Eu am luat intai Nature's Bounty, apoi Aspasia, si mi-a crescut parul in 6 luni aproximativ 8 cm.
Se ia cate o tableta pe zi. Costa in jur de 20 de lei - Aspasia. Nature's Bounty e mai scump - cam 40 lei.

| ralucabalan2010 a răspuns:

Parul tau ar putea fi deteriorat asa ca ar trebui sa'l hranesti cu masti cu miere, ulei de masline etc. Si mie mi s-a parul ciudat la inceput dar daca iti impletesti parul o sa-ti creasca, sa stii ca merge. SUCCES!happy

| katy30 a răspuns:

Eu folosesc o tinctura de plante, cumparata de la Infinity.M-a ajutat f mult.