anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau si eu nume pentru facebook... ceva zapacit

cele mai bune primesk fundita:*

Prenumele meu este Niki

Scuzati categoriabig grin

15 răspunsuri:
| Icss a răspuns:

Buna :* pai uite niste idei xD ''Niki Copil Nebun '' ''Doar Niki Buaii'' ''Niki are Fb xD'' ''Nki Crazy Kidd'' ''Ingerash fara Aripi'' '' Niki and Friends''laughing '' Nikii Te LOVEste''laughing) ''Crazy Niki xD'' ''Kidda Chu'' ''Niki copil Zapacit'' mdhea ...numele astea mi-au venit pe moment :* bft fundda?;batting eyelashes sa imi spui ce nume ti-ai pus sa te adaug xD:*:*

Răspuns utilizator avertizat
| VariantaVerde a răspuns:

Mama! astea de pe hi5 vreti sa invadati si fb-ul? ramai draga mea pe hi5 daca vrei un nume "zapacit"...nu stricati si fb-ul acum...

| Bubbles10 a răspuns:

Pai de obicei unii confunda Facebook-ul cu hi5-ul.Pe Facebook toti membrii au numele lor.Extongueopescu Nicoleta.Sau daca nu vrei sa ti-se cunoasca numele de familie poti sa pui doar:Ex:Nicoleta-Ioana.Nu poti sa pui nume de cocalar pe Facebookhappy

| baiii a răspuns:

Eu nu vb de nume de cocalar cum ar fi " eu sunt sefu sefilor"...eu vb de nume dease gen: Niky xD ceva de genu

| Keepcalmandloveme a răspuns:

.Puneti numele tau real.Sunt deja destule pitipoance/cocalari pe fb.

| Lolypop_4017 a răspuns:

NiKily sau NiKCliK Sau Nik FashionVictim, Niky Pink, Skittels Mrraw, Niiiiiiii KYCat

| Bessame a răspuns:

Nikikisssyou!

| f1NNutz a răspuns:

Hußßą ßußß

| RenataXD a răspuns:

Nikii băăă ^.^
♥ ѕოiℓε Nikii ♥
ოεε Niky.☺
♥ZuZu N.
ϟNicollϟ
kiduuu.Nikii|xD♥
iiToxic|Nikii
xNuttela||ოεε etc. ☺... Fundita?puppy dog eyes

| MariusStill a răspuns:

Niki Senzation Like, Niki funny, Niki kiss Link, Nikytelia, Nikifrumuseisan

| byanca01 a răspuns:

Astea nu-s nume de cocalari si nu toti membri au numele lor

| niicoO a răspuns:

Eu zis sa iti pui numele tau..pentru ca vine mai frumos decat alte ***-uri. faza e ca unii confunda fb cu hi5... daca nu vrei sa iti vada cineva numele de familie iti poti pune un al 2 prenume in caz ca ai... daca nu ai asta e.dar asta e parerea mea.ca e mult mai bine sa iti pui numele tau decat altceva.paarerea mea.tu faci cum vreiwinking

| SPe33D a răspuns:

Poti sa iti pui Nikytza Dragutza.Sa imi spui si mie daca il pui pe acesta sa te adaug ca prieten.