| Adriana_8630 a întrebat:

vreau si eu sa-mi cresc unghiile maRi singura... dar sunt foarte moi sad puteti sa-mi spuneti ceva. nu stiu ce sa fac ca sacreasca si sa nu fie asa de moi, dar ceva nautral nu vreau geluri, cremuri etc. funda happy

Răspuns Câştigător
| Pixie_1549 a răspuns:

Buna. Incearca vitamina A uleioasa. Se gaseste la plafar si costa o suma minima, ceva gen 2 lei, poate si 5. In orice caz, iti masezi unghiile cu ea saptamanal, zilnic sau ori de cate ori iti aduci aminte, dar nu prea rar. Pentru mine a functionat happy

7 răspunsuri:
| IancuSilviu a răspuns:

Ai un fixativ?
Da cu el pe unghii ajuta la crestere le intareste si le face sa scipeasca happy

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Dă-te cu un lac de unghii special.

| Homye18 a răspuns:

Salut de crescut nu stiu ce sa-ti recomand, dar pentru intarire recomand calciu.

| ღjust meღ a răspuns:

Eu am auzit ca uleiul de masline este bun pentru a "intari" unghiilehappy.te dai pe unghii, astepti 10 min-un sfert de ora, apoi te clatesti bine si te dai cu lac (fa-ti unghiile de cel putin 2 ori pe saptamana, pentru ca daca sunt fragile, se rup si mai repede fara lac/ojabig grin).si ca sa creasca...asteapta si tu vreo 2-3 saptamanilaughing[exista lac de unghii pentru. "accelerarea" cresterii lorlaughing...cica in 3 zile cresc un mmthinking sau ceva de genu', da' nu cred ca functioneaza asa de bineon the phone. sper ca te-am ajutatbatting eyelashes. funda?love struck

| AlEsWeEt a răspuns:

Tine mainele in apa rece

| anonim6_4936 a răspuns:

Foloseste lac.si eu am aceeasi problema.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Cremurilaughing)))) app... faza cu fixativul e adevarata?:O ca si eu am aceeasi problemacrying