| biBBi a întrebat:

Vreau si eu sa stiu cum pot scapa de grasimea care se pune pe picioare... adica pe coapse. Stiu ca trebuie sa alerg si sa merg pe jos. Bun. Nu prea am unde sa alerg pentru ca orasul in care stau este destul de mic, iar in ceea ce priveste mersul pe jos, nu prea am cum sa il practic, deoarece stau foarte aproape de scoala si alte ocazii nu prea am. Daca stiti si alte metode sau exercitii pe care le pot face spuneti-mi si mie. DAU FUNDITA pentru metoda cea mai eficienta.

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Genoflexiunile sunt foarte bune. Îţi fac picioare şi fund frumos.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poti sa faci cat de multe exercitii, ai nevoie si de o alimentatie echilibrata.

| Ramina a răspuns:

Si cu mersul pe jos nu rezolvi mare lucru. poate o dieta. pe care sa o exact cum trebuie. nu ar strica sa te duci la o sala de fitness. oricine isi poate permite sa mearga acolo nu doar vedetele. oh go on. niste exercitii de gimnastica pe care sa le faci de vreo 2 ori pe zi.(nu lua medicamente de slabit.nu te ajuta cu nimic.bani dati degeaba.alege o metoda mai simpla precum exercitii fizice sau o dieta tongue )

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Primul exercitiu genuflexiuni
Si http://www.femei-moderne.ro/......latura.jpg cate 50 cu un picior si 50 cu celalalt :)

| NuConteazăCine a răspuns:

Ar fi bine sa cauti pe youtube / site-uri de specialitate cateva excercitii pentru coapse... Ai putea totusi sa iti scoti si prietenele la o plimbare prin parc! Ajuta si mersul pe bicicleta + o dieta nu foarte drastica happy

| andy_3925 a răspuns:

Ai putea sa faci pilates.Chiar ajuta mult, nu doar ca slabesti, dar te imti relaxat si odihnit dupa ce le faci.Chiar iti recomand:) http://www.youtube.com/watch?v=WoKXEPgIZqY

| BRG a răspuns:

Bicicleta ergometrică

| Rallu_3508 a răspuns:

Si vrei sa spui ca tu ai nevoie sa slabesti?laughing
Hai ca te scot eu la o plimbare cu bicicleta cand se face mai cald afara.big grin

| cris_4808 a răspuns:

Are dreptate kittyalexandra genuoflexiunile sunt cele mai bune sau poti merge acus caldura pe stadion la alergat...
PS:nu vad unde vezi u grasime la tinelaughing) pup:*